Зима

Зима
Пролет

7 ноември 2019 г.

Най-голямата ми грешка

Искрено се надявам пловдивчани да видят истинската същност на новия областен управител!...
 
В политиката трябва да влизат морални хора. Защото промяна може да се направи с личности. Не с партии. И то личности морални и принципни. 

Когато единствената ти мечта е как се виждаш на пиедестал, всички викат "Осанна" и те замерят с пари, не въвличай и наивните хора, които са ти са доверили.

Здравка/Дани Каназирева винаги е била от ГЕРБ. След изключването си имаше няколко лични срещи с Бойко Борисов. И изведнъж спря да критикува Тотев и гласуваше послушно предложенията. Отвреме-навреме, когато излъжеше някой спонсор, започваше кампания, като си плащаше в медиите и за вестничета, които верните й фенове пробутваха по улиците.

Самата партия беше изградена доста странно. Транспортните босове в Пловдив бяха задължени да й осигурят по няколстотин човека за учредяването. Много се съмнявам, че имаше и 10 човека, които знаеха за какво са ги събрали в залата. Какви са връзките й с Гергов, Румен Козела и Бойко Борисов, никой точно не знае, а аз на слухове не искам да вярвам. Само на очите си!

"Докторката по право" по време на прочутото й дело за боклука /софийските бали/, поиска да й напиша от коя страна в съдебната зала застава жалбоподателя. Никой колега не я е виждал в съда.

Много неща има, които ме отвращават. Гнусно е да се коментират. Затова спирам дотук. 


И искрено се надявам пловдивчани да видят истинската същност на новия областен управител!
Дани Каназирева

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар