Зима

Зима
Пролет

14 февруари 2015 г.

Медийни "метежници" плашат Б.Б. с "пуч"

Борисов, лошо си се объркал, ако се надяваш, че ще определяш дневния ред на свободолюбивите българи...

 Бойко Борисов иска да му е споко и стабилно. О, да - и летците да объркват лампичките и да не прибират колесника на самолета, за да се прави на герой, докато големците решават съдбините на света в Минск. 

Играта на Б.Б. е като договорено селско мачле между "Бистришките тигри" и "Сарайско-библиотекарския" тим на ДС-ветераните. Борисов иска да го изберат за президент с гласовете на ДПС. И да му е стабилно два мандата до пенсия. Докато ОМЕТЕ Росен Плевнелиев, медийните "метежници" на Шишко ще квичат, че на Светлейшия щели да му заформят "пуч".

Борисов, срам нямаш ли, Борисов. КОЙ ти вдигаше кръвното, кой поболяваше щерка ти, кой вадеше "флейтисти-духачи" да пискат в сайтовете на Шишко срещу теб. Може ли да си толкова жалък, Борисов? И като ти врътка медийни баници Мадам В., която Ахмед Доган направи за посмешище с "онова писмо", да не мислиш, че ехалето ще се затръшка за Особата ти, пардон за гаргарата? Как се гледаш в огледалото, Борисов, докато се бръснеш? Не че не си те знаем, не че не си се връткал досега. Ама храчката ти по момичетата и момчетата, които скочиха срещу Делян Пеевски, Сергей Станишев и Пламен Орешарски, е голям грях, да знаеш.

Изобщо не мелодраматизираме, Борисов, пошлата сапунка, в която се плацикаш с медийните зурнаджии на Шишко, няма нужда от допълнително "стилизиране". Нали уж си вярващ, нали уж се кръстеше, когато се фоткаше с Цецо Банкера в Храма, докато забелваш белтъци пред "Началника", както кощунствено наричаш Бог. Страх от Бога нямаш ли? Срам нямаш ли? Битите деца от протестите отдавна хванаха пътя. Колесниците, слава на Бога, на самолетите, с които литнаха към "белите държави", не отказват. Децата нямат нужда да се правят на герои. Те са слънчеви момичета и момчета, които скочиха срещу Делян Пеевски, защото са СВОБОДНИ ОТ СТРАХА пред такива като теб, Борисов. Теб те е страх, посираш се от шубе да не ти ЗАСТАНАТ сега малкото читави и смели българи, които не са напуснали твоята "стабилна" държава.

Борисов, лошо си се объркал, ако се надяваш, че ще определяш дневния ред на свободолюбивите българи. Изобщо не се надявай, че ще ги уплашиш с джандарите. Този път децата ще те изненадат. Спокойно и стабилно, Борисов, може да е само в банкенско-сарайското ШЛЯКАНО БЛАТО, както казват братята сърби. Падаш ли си по ШЛЯКАНИТЕ ЖУРНАЛЯ, БОРИСОВ, ПАДАШ ЛИ СИ ПО ДУХАЧИТЕ?! Свободните българи не са блатни твари, Борисов. Всички не можеш да купиш със заеми. Всички не са като онзи "ГНОМ". Апропо. Рамон Меркадер, праснал Лео Троцки с пикела, е историческият "ГНОМ" в операцията на Павел Судоплатов, а този е "обикновен червей".

Борисов, даже "смелчагата" Росен Плевнелиев ти скача за Владимир Писанчев. Това да ти говори нещо? Готви се за шамар от американското посолство по темата с ДАНС, Борисов. Изненадка. Доган и Пеевски не са любимци на "отбора" на Марси Рийс, както ти е известно. Връткай се, Борисов, снишавай се, докато "мине бурята", както те е учил любимият ти Т.Ж. Охрачените от теб и бити от джандарите на Лазаров и Йовчев момичета и момчета те презират, нали си знаеш. Гушкай се с такива като Митьо Гестапото и се мазни на Ахмед Доган, за да те направи президент. И?


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар