Зима

Зима
Пролет

15 февруари 2015 г.

Айдееее пак „поръчаха“ Бойко Борисов

„Червеи“-те щели да гърмят по Б.Б., ти да видиш...


„Прокуратурата и МВР са провели операция, чиято цел е била да бъде натопен като наркотрафикант Бойко Борисов и отстранен от политическия живот на страната. Това е станало по време на управлението на ДПС и БСП чрез кабинета „Орешарски“. Подробностите за операцията са откраднати по време на разработката „Червеи“, за да се прикрият поръчителите и отговорниците за „мократа поръчка“.“, дипли патетично „Фрог нюз“ като за скучен уикенд.

Айдееее пак „поръчаха“ Бойко Борисов. Този път ще намесят ли Ахмед Доган? Щото за „КОЙ“ тръбят с йерихонски напън. 


„Източници на Фрог нюз, пожелали анонимност, твърдят, че поръчката за Борисов дошла от политико-мафиотския кръг известен още като #КОЙ. Те припомнят за наказателната операция срещу общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. Той бе обвиняван публично, че е пренасял кокаин по време на ралито „Дакар“. На 27.02.2014 г. полицаи и прокурори нахлуха в офисите на Общинска банка и Столична община.“
 

Търсили са и документи и договори, които да свържат Борисов с фирмата „Шик Кар трейдинг“, която е извозвала боклук от София. Фирмата е свързвана с бившия общински съветник от ГЕРБ шампиона по щанги Гълъбин Боевски, който бе осъден в Бразилия за пренасяне на дрога. Свързването на Бойко Борисов с тези хора е трябвало да го дискредитира като участник в наркотрафик. За огорчение на инициаторите на акцията в общината не са открити договори с „Шик Кар трейдинг“, подписани от Борисов. Не са открити и връзки с Орлин Алексиев, за когото в последствие не се потвърди нито едно от публично оповестените и упорито тиражирани от определени медии обвинения, продължава „Фрог нюз“.
 

„Втората цел на акцията, ръководена от вътрешния министър Цветлин Йовчев, главния секретар Светлозар Лазаров и висш прокурор, е превземането на Общинска банка. От финансовата институция са изнесени десетки папки и документи, следите на които след това се губят. Днес експерти наричат нахлуванията тогава „генерална репетиция за удара срещу КТБ“. Доказва го участието на едни и същи лица в подготовката и реализацията на двете операции, определяни от експерти като поръчкови.“, изригва „Фрог нюз“.

Защо ли при това положение Бойко Борисов не смее да шукне срещу модела „КОЙ“, не смее думица да обели за Ахмед Доган, Делян Пеевски, Лютви Местан, Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев и Светлозар Лазаров? Защо? Има ли поне една операция, която да не се свързва спекулативно в медиите с Бойко Борисов. Поне една. То не беше „Гном“, не бяха „Червеи“. Сапунката се точи. 


Преиграването е комично. Палячовци безчет бранят Б.Б. от модела „КОЙ“, а той си пие кафето с негови ярки представители.

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: „Академика“ Огнян Стефанов, който пишеше опуси преди време за Цветлин Йовчев, Писанчев, Драшков и компания, и който пишеше в уикендов вестник, под опеката на Делян Пеевски, че и книга му издадоха, днес от много разкрачване – вече не знае где се намира, щом спретна и подобно идиотско писание за „червеи“ – как Бо/й/ко пак щели да го убиват. „Академика“ е крайно време да си събере мозъчните гънки и да измисли нещо по-правдоподобно от „опасните“ „червеи“, дето му ги наливат. Защото онези, които наистина знаят за какво иде реч в „червеи“, му се смеят с глас. „Академика“ е добре да се съсредоточи върху бригадата на „чуковете“, изпратена през Галевите от един румен тип, логистик на „библиотекарите“. Вместо да се пъне да „вади“ Бойко Методиев Борисов за пореден път като оживял „труп“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар