Зима

Зима
Пролет

24 февруари 2015 г.

Санираните като „подарък“

Двойката Пеевски-Борисов е изобретателна, щом става дума за печалби...

За по-малко от 3 седмици, има почти 30 одобрени договора по Програмата за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, заяви министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, предаде БГНЕС.

През предишния си мандат Борисов и гербаджиите ни проглушиха ушите с хвалби за строежите на магистрали, били облагодетелствали населението. Сега „добрините“ им към българите започват с кампанията за саниране на панелните жилища, това мероприятие се поднася от премиера и министър Павлова като „ценен подарък“.

Ценен преди всичко защото щял да бъде безплатен. Като че ли ще бъде платен от личните сметки на Борисов, Павлова и другите от благодетелната гербаджийска дружина. Нищо подобно, разбира се. Ще вземат през бюджета парите от данъкоплатците, за да извършат „подаръчната“ си операция.

С провала на „Южен поток“ на сухо останаха фирми, които трябваше да припечелят от работите по този проект над милиард лева. Тези фирми, както стана известно, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Сега „случайно“ повечето от тях ще извършват дейностите по „безплатното“ саниране. Двойката Пеевски-Борисов е изобретателна, щом става дума за печалби.

Вolgari.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар