Зима

Зима
Пролет

2 март 2015 г.

Запъхтян Радан срещу Кремъл

Отвън Кунев, а отвътре Кордова е този поласкан да го броят за гъз Радан...
 
 Радан Кънев публикува във Фейсбук: "Tвърдението, че Путин е невинен на принципа "Cui bono?" (кому ползите) е крайно несъстоятелно... примери:- Мусолини, Хитлер, Франко и... Путин... да се провери издъно МВР и прокуратурата за влияние"...

Ама как ще е невинен Путин до доказване на противното, откъде накъде към него ще се прилагат подходи като "Cui bono?", ми че той на Мусолини и Франко мяза, та дори и на Хитлер! Путлер агресивен ниеден! Я МВР да му се прихване медийните канали, да се натикат в миши дупки податливите коментатори, да се озаптят проруските пропагандисти!

Запъхтял се е Радан Кънев да изпревари де що има „реформатор“, седесар и гербаджия на антикремълския фронт. Май някакви парични награди очакват най-активните громители на Путлер, та видният „реформатор“-десебеец се е засилил да спринтира по пистата към първото място. А може и на Министерство на истината да желае да стане министър!

Тъкмо беше номиниран за председател на ДСБ Радан Кънев и във Фейсбук намери за важно да сподели следното: „... срещнах един стар приятел... сега -заслужено много известен и обичан човек в ограничени среди... и ми каза само „Гъз, ти си наш‘то знаме". Отдавна не съм се чувствал толкова поласкан и окуражен. И го казвам напълно сериозно, както впрочем и той..."

Не просто знаменосец, направо знаме е този мъж за някои обичани хора в едни ограничени среди! В които да те нарекат „гъз“ представлява похвала, дава кураж и зарежда с енергия за борба. На 25 юни 2008 г. в защита на гей-парада в 12:35 в профила си Радан Кънев  публикува: „чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон 40 години все още са заедно.“

Отвън Кунев, а отвътре Кордова е този поласкан да го броят за гъз Радан. Как да не е този племенник и защитник на ЛГБТ-тата, кой друг да се захване да реформира българското общество и държава, точно на такъв приляга да громи Владимир Путин за смъртта на Борис Немцов, по майка Эйдман! Та и ние да го поласкаем  с оглед горните му важни самопризнания.

Вolgari.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар