Зима

Зима
Пролет

16 март 2015 г.

Направете така, че да му липсвате повече!

Жените обичат да бъдат преследвани. Обожаваме да знаем, че някой копнее за нас.

Точно тогава най-много си падаме да се правим на недостъпни и непокорни.

Има няколко хитри начини да го накарате да мисли постоянно за вас. Направете така, че да му липсвате! Ето как!

Никога не бъдете твърде достъпна

Жените все повече снижават летвата и се дават все по-лесно. Опитайте се да запазите онази загадъчност, характерна за жените от старите поколения. Ако твърде лесно отдадете себе си още в началото на връзката, интересът му може доста да намалее.

Не пишете SMS-и през една минута

Да, понякога е хубаво да засвидетелстваш внимание на половинката си, да му покажеш, че мислиш за него, но не го правете през една минута.

Покажете му, че има моменти, в които ще му е по-трудно да ви притежава. Демонстрирайте, че имате свой живот, в който той трябва да си извоюва специално място.

Покажете му, че имате приятели

Страхотно е да имате богат социален живот. Покажете това на гаджето си. Предизвикайте го да извоюва своето място сред останалите ви любими хора. Ако нещата не се получат, трябва да имате предвид, че отношенията ви по-нататък ще са откъснати от компанията ви.

Покажете му, че и другите момчета ви искат

Мъжете са състезателно настроени по природа. Той ще се активизира, ако знае, че има и други мъжки очи, дебнещи към вас. Пък и коя жена не иска да се борят за нея.

Вземете си почивка

Отдалечаването един от друг за малко е много полезно упражнение, което ще ви помогне да се сближите още повече, а и ще му липсвате доста, докато сте далеч един от друг. Това събужда копнежи, които иначе може да дремят дълго.

Създайте си хубави спомени заедно

Когато не сте заедно, той ще има за какво да мисли и мечтае. Колкото по-интересен и вълнуващ е опитът ви заедно, толкова по-голяма е притегателната сила помежду ви.

Носете специален аромат

Мъжете обожават ароматите. Изберете секси парфюм, който да му напомня за вас, когато не сте заедно. Дори можете да му подарите своя дреха или предмет, ухаещ на вашия специален аромат.

Носете най-хубавите си дрехи от гардероба

Не се обличайте прекалено ежедневно и обикновено. Нека всеки ден той забелязва прекрасния ви външен вид, заради който мнозина се обръщат след вас.


Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар