Зима

Зима
Пролет

21 март 2015 г.

Унизителна комбина на Нова ТВ с лицето Цветан Генчев Цветанов

За простите, които се разбират с Простия...

 Бивш ПОДЧИНЕН на ексвътрешния министър Цветан Цветанов, понастоящем лицето Цветан Генчев Цветанов, осъден на две инстанции – психолог от МВР – му прави „профил“, ти да видиш. 

Чертае психологът – ченге къде си свивал устните и как си свивал ръцете ексшефа му, ти, пак да видиш. „Профайлърът“, който търчеше след задника на Цветанов, докато Генчев Цветанов управляваше МВР, НЕ ИЗРЕЧЕ НИТО ВЕДНЪЖ, ЧЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ!
 

А Цветанов лъжеше като за световно.

И това бе видно и от най-семплия любител на психологията. Бил раздразнен, имал защитна реакция, ядосан бил… Толкова. Думата лъжа не бе изречена.
 

Журналистката – рецитаторка пък НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС НА ЛИЦЕТО ЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРИСЪДИТЕ МУ и за деленето на „бойковисти“ и „цветановисти“ в ГЕРБ, да речем.
 

Блябосваха общи лафове и приказки за кретени.
 

„Профайлърът“ – бивш психолог, или нястоящ – има ли изобщо някакво значение, като му знаем капацитета от /само/убиването на свидетеля Чочо от Перник, рекъл, че много се затруднил с Цветанов, защото „завидно се владеел“, рече ни журналяйката.
 

На това място зрителят можеше и да повърне от накъртване.
 

Цветан Генчев Цветанов на финала прехвърли топката към журналистката, задаваща уж „остри“ – тинтири-минтири въпроси, следващият път да поканят Цветлин Йовчев. Както е видно и от ахмаците Цветлин Йовчев върти очички в орбитите си, от което и без „профайлър“, е видно, че лъже непрекъснато. Могат да му набутат като „профайлър“ обаче Митю Гестапото.
 

Иначе комбината на Нова тв за Цветанов бе потресаваща манипулация.
 

За простите, които се разбират с Простия.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар