Зима

Зима
Пролет

29 април 2015 г.

Пиар-Пеевски /анти/тероризъм

От сутринта всички „правилни“ медии ни облъчват с пропагандно пиарна дописка от в. "Телеграф", собственост на семейството на Пеевски, че МВР и службите хукнали да „предотвратяват“ „сигнал за реална заплаха за терористичен акт в България“.

„Три държави са предупредили службите за сигурност, че има реална заплаха за терористичен акт в България. Това съобщава Телеграф, позовавайки се на информация от МВР. От петък полицията в цялата страна е мобилизирана и мерките за сигурност са завишени. Информацията на ченгетата е, че се готви атентат на място, където постоянно има много хора, като метрото в София или в някой от моловете в страната. Най – вероятно мишена е столицата, но опасност има и във всеки друг голям град. За да се справят със ситуацията и да предотвратят възможността за атака, от събота сутринта полицаи с кучета обикалят пероните в метрото в София. Неофициално ченгетата споделят, че проверяват за поставено взривно устройство, както и за хора със съмнително поведение. По стратегическите обекти, които евентуално могат да бъдат атакувани, като летища, жп гари и пристанища, служителите са инструктирани за повишено внимание към подозрителни лица, както и за багажи и предмети, оставени без надзор.“, пишат „пеевските“.
 

Това е нагледен пример за тъпоумно пропагандно пиарно упражнение. Ах, какви МВР и служби си имаме – хукнали да „предотвратяват“ атентат! Ах, колко сме „напред“ с „партньорските служби“ – да ти се доповръща от некадърни писания, толкова несмаслено спретнати, че все едно ги е писал самият Пеевски.
 

АФЕРА от ГОДИНИ пише колко АБСОЛЮТНО НЕГОТОВИ СА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И МВР за евентуална терористична заплаха у нас. И сега, видите ли, проверявали моловете, пу да не им е уроки на „спец“овете, дето, ако ги знаете колко са „спецове“, направо ще се хванете за кобура. Да не говорим, че като се „предотвратява“ нещо от спецслужбите, то задължително се прави ТИХО!
 

Те година преди атентата в Бургас и Цветлин Йовчев го водиха в Израел НА ЧАСТНИ РАЗНОСКИ и му разкриха целия охранителен план на летище „Бен Гурион“, и го предупредиха, че България я чака атентат, ама той като се върна, заедно с Флоров, Цветанов и „библиотекарската компания“ така си го преместиха, че всички знаете какво се случи на летище „Сарафово“ в последствие.
 

Та и сега така. Знаем кои са начело на ДАНС и МВР. Така ще „предотвратят“ „готвен атентат“, че ум да ти зайде. Най-вече ще зайде акъла на Пеевски.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар