Зима

Зима
Пролет

22 май 2015 г.

Детската мечта на Красен Кралев се сбъдна: Ех, един път да лапна „тотото“…

Рекламното лице на масонството у нас – спортният министър Красен Кралев, който в разрез с всички дискретни канони на зидарите заливаше социалните мрежи със свои снимки с пръстен масонски, пергели, пентаграми, мистрии и прочие, достигна лелеяната си „детска мечта“.
 
 Още преди години Красен Кралев в конфиденциален кръг мечтаел на глас: Ех, един път да лапна „тотото“…, спомнят си знакови очевидци.
 

И го лапна. При управлението на авера си – Бойко Методиев Борисов -2.

Впрочем, драпането на Кралев да стане спортен министър, е продиктувано не от пропагандните му блябосвания колко е загрижен за спорта, за масовия спорт и още тинтири – пунтами, а от „детската мечта“ да овладее „тотото“.
 

И го овладя. Досега никой, дори и в „славното време“ на Ирена Кръстева, майка на авера на Кралев – Делян Пеевски, не рачи да прави драстични промени в Българския спортен тотализатор. Кралев обаче развъртя СХЕМАТА с масонски устрем.
 

И от 10 май т.г. вече всеки спечелил сума от 10 000 лева нагоре ще бъде публично оповестяван. Т.е. произведен в показна мишена. На кого ще дава Кралев нишан – на „паши“, „котараци“ и прочие – скоро ще стане ясно. Щавенето предстои. Освен това изплащането на джакпота ще става по нова „фундаментална“ масонска схема – първоначално ще се изплащат 500 000 лева, а остатъкът ще се получава в рамките на 7 години, като месечната сума ще е поне 30 000 лева или не по-малко от 1 000 лева на ден. 

В играта „Тото Зодиак“ пък изплащането ще става с първоначална сума от 500 000 лева, а остатъкът – в рамките на до 14 години при не по-малко от 30 000 лева на месец, или поне 1 000 лева на ден. В играта 6/42 същото.
 

Така едни милиони ще се въртят на лихви, а ще се изплащат безлихвено, в нечия банка, ние ще кредитираме СХЕМАТА на Красен Кралев и приятели, а гаранция дали няма да спрат да ти изплащат „месечната“ сума, пък ти върви да ги съдиш с години – я камилата, я камиларят, дето мечтата му пък е да стигне до Разград с камила.
 

Как точно ще се източва „тотото“, разбира се е работа на „независимата“ прокуратура да рови, но като се има предвид колко е „независима“ прокуратурата, „детската мечта“ на Кралев ще остане брилянтно непокътната.
 

Кралев си падна на пъпа, както казват старите хора. Да видим кога ще последва – гъз глава затрива.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар