Зима

Зима
Пролет

12 юни 2015 г.

Как животът заедно ви променя?

Когато заживеете заедно, статутът на връзката ви ще се промени тотално, колкото и да мислите, че не сте като останалите.

Съвместното съжителство с партньора е вълнуваща стъпка в една връзка. 


Но едновременно с това то променя връзката. Как?

Срещите стават все по-малко

Вече живеете заедно. Не е необходимо да се срещате като млада влюбена двойка. Просто се прибирате и партньорът ви е вкъщи и ви чака.

Е, понякога излизате заедно на разходка, да изпиете едно кафе или да гледате някой филм, но с времето това се случва все по-рядко.

Научавате странностите на другия

Време е за малко честност. Един от начините, по които връзката ви се променя, когато заживеете заедно е, че научавате странностите на другия.

Хубавото на този факт е, че ви дава възможност да опознаете половинката си в по-интимен план, да надзърнете в личния му начин на живот и поведение.

Общият фокус се променя

Ако допреди да заживеете заедно разговорите ви са се въртели около това къде ще прекарате петък вечер заедно, сега вече те са по-скоро в посока: „Какво ще си вземем за вечеря?“

Не се плашете, ако сега осъзнавате този факт. Това не означава, че сте станали по-скучни и инертни. Просто вече пораствате като възрастни, които градят живота си заедно напред.

Имате много повече време заедно

Когато заживеете съвместно вие реално прекарвате много повече време заедно отколкото преди. Когато сте излизали по срещи сте прекарвали средно по няколко часа в различни мероприятия, разходки и забавления.

Но съвместният живот създава условия за много повече време, прекарано един с друг. Което пък ви дава възможност да си създадете нови занимания с любимия човек, които досега не сте правили заедно.

Научавате дневния си ритъм по съвсем нов начин

Когато споделяте един дом с партньора, откривате един изцяло нов начин да прекарвате времето си. Магията идва, когато се научите да синхронизирате ритмите си и да живеете и действате в хармония.

Тогава се разбира ценността на връзката. В много случаи дори двойките точно тогава разбират дали са един за друг.

Започвате да споделяте обща рутина

Много хора се плашат от рутината. В нея всъщност няма нищо страшно. Тя е естествено продължение на връзката. Когато вълнението и страстта от срещите утихнат, идват спокойствието и сигурността.

Започвате да гледате филм заедно, например, в четвъртък вечер след работа. В петък вечер каните приятели на вечеря. През уикенда пък ходите на разходка извън града – все неща, които имат своята цикличност, но ги вършите заедно и в това е чарът!

Чувствата се задълбочават

Моментът на истината настъпва след заживяването заедно. Тогава двойките разбират дали са създадени за пълноценна връзка. В някои случаи краят е негативен, но много от влюбените задълбочават още повече любовта си.



Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар