Зима

Зима
Пролет

6 юни 2015 г.

Ало, Борисов, Моника Маковей е виновна за взрива във ВМЗ-Сопот! И Путин, и Путин...

Няма КОЙ друг да е...

"Наредил съм да ми докладват какво се случва в Сопот по най-бързия начин. Лично ще се запозная със случая. Държавата ще направи това, което е необходимо. В момента отивам към Министерски съвет, където службите ще ме информират какво се е случило" отсече премиерът Бойко Борисов, прекъсвайки участието си, тюх, в турнир по тенис.
 

Шефът на ВМЗ-Сопот хвърля оставка в петък, на другия ден, ах, пак „нелеп инцидент“, взривила се граната. Един загинал, четирима тежко ранени. Случайности. Закономерности. Взрив след взрив. Ама този път нямало да има взривна вълна. О, да, в петък пък се навършили три години от бумкането на „Петолъчката“. Божидар Лукарски все още не е коментирал.
 

Обаче ние имаме бърз саркастичен, разбира се, коментар. Борисов, Моника Маковей е виновна за взрива на полигона на ВМЗ-Сопот, да знаеш. Няма КОЙ друг да е. Другарката-съратничка на Николае Чаушеску е заформила конспирация с чужденци. Но не се тръшкай, Борисов, „нелеп инцидент“ е това. Вълна нямало да има. Дръж си го Лукарски, радвай му се.

www.bgsniper.com
 

Бележка на АФЕРА: Е как само Маковей, бе? И Путин, и Путин… „Хибридна война“ върви, американец загива и американци ранени, договора с „американската фирма“ „наскоро е сключен“ /по Лукарски/… Очакваме „хибридно влючване“ на инджевци за ракетите на Путин, дето „хибридно“ вече са обявили война тук и почват да убиват от село Анево… „Взрив и взриове е различно“, рече фризираният Лукарски, причината била, че ставало дума за „некачествен боеприпас“, ама той бил собственост на американската фирма. Лукарски му било известно какво правели там боеприпаси и що за американски стрелби било това, ама не можел да каже, защото било „класифицирана информация“. Частна фирма, ама класифицирана информация!  Здравейте, кретени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар