Зима

Зима
Пролет

28 юни 2015 г.

Разкрити убийства няма. ГЕРБ са на власт. Ако някой не е разбрал

Бъдете спокойни! МВР не само не ви пази, но и не може да открива и убийците
 
 Когато Борисов е на власт, разкрити убийства няма. 

Да не се връщам когато беше главен секретар на МВР и бяха извършени над 20 знакови публични разстрела на фигури от подземния свят. Тогава се разчистваше пътя на контрабандата, горивата, наркотиците и оръжията на бъдещия кмет на София. 

После още малко – за да е съвсем гладко на бъдещия министър председател и всички, които искат да правят нещо нелегално, да знаят, че МОЖЕ, но трябва да се отчитат месечно в Банкя. Отнасяше се и за дребните улични дилърчета.

През 2012 година Борисов беше отново премиер, имаше атентат на летище Сарафово. Жертви – много ясно. Международен скандал – налице. Задържани – НЯМА.
 

По време на служебните правителства на ГЕРБ бяха самоубити, включително и самокатастрофирали вещи лица със специфични знания в областта, които в България вече никой ги няма. По дела на политически лица. И по на Цветан Цветанов „Невинния“, до скоро осъден на 4 години затвор и все още в политиката. Вече знае с колко гласа ГЕРБ ще победят на местните избори и къде.
 

Отново Борисов е на власт. Смъртността рязко скочи, предимно самоубийствата от отчаяние. За шеф на МВР е сложена социоложка, която не знае какво означава кобур, ама редовно го хваща. Чуждия. Викат и „Румето“, ама само герберастите. За меверейци е просто „Шматката“.
 

Борисов е отново премиер. Отвратително убийство посред бял ден на деветокласник в центъра на европейската столица София. С нож в сърцето. Няма задържани, няма заподозряни.
Мерзко убийство по особено жесток начин – с камък в главата, на служител, работещ по пътищата „на Борисов“. Заподозрян – има. Местонахождение – извън България. Защо не е задържан?! Защото МВР се управлява от шматки, а мутрата-убиец не е случайна фигура. Има връзки от МС до НС.
 

Бъдете спокойни! МВР не само не ви пази, но и не може да открива и убийците. ГЕРБ са на власт. Ако някой не е разбрал. А за шеф на МВР е сложена социоложка. Румяна Бъчварова. Лична капия на Бойко Методиев Борисов.



Стоян Тончев

Бележка на АФЕРА: Не броим, разбира се, стъкмените, съчинени и пропагандни „фабрики за“килъри“, дето се шматкат в особените глави на Цветанов и компания, както и на „гелосаните“ му „партньори“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар