Зима

Зима
Пролет

17 юли 2015 г.

Радан като по*ран след среднощен запой с вкисната бира, Ристьо стяга куфарите за САЩ

Шо стана?! Радане, Ристьо що млъкнахте, бре? Мъка! На #КОЙ ни оставяте?
 
“Целта на реформата е част от нас да влязат в затвора”, изцепи от парламентарната трибуна лидерът на ДСБ Радан Кънев на 21 януари т.г.
 


Само преди 48 часа “протестъри”, “костовисти”, “агенти на ДС” и алчни за власт лобисти крякаха пред Съдебната палата и искаха да вечерят “пържена ЦАЦА”. АФЕРА първа разкри истинските лица на протестиращите, които в слугинските медии на Прокопи и “соросоидни” фондации бяха представяни като “гражданското общество”. 

АФЕРА първа разкри, че “протестчето” на “безплатната” софийска ЕнтЕлигенция бе направен, за да може БенатоФа, която, ама никога не е имала нищо общо с Боко Методиев Борисов, ама никога, да си направи поредната сълзлива ТВ-история.

Само 48 часа по-късно софийските улици са тихи, сякаш навън не е 34 градуса, а минус 16, сякаш е мразовит февруари, а не горещ юли. Мълчат слугите на “красивата и умна” олигархия от “Протестна мрежа”, Цона Разградска и Асенча Кришнаря стискат зъбки! Стискат зъбки и мълчат, както мълчи и Христо Бисеров.
 

Радан гледа като по*ран след среднощен запой с вкисната бира. Ристьо стяга куфарите за Университета в САЩ, в който скоро ще преподава, но преди това сака извинения от ЦАЦА-та, дето уж искаше да пържи през протестите на Прокоповите работници и останалата “безплатна” протестърска сган, която имаше една-единствена цел – да върне Боко Методиев Борисов на власт.
 

Шо стана бре?! Радане, знаме “наше”, варненско адвокатче, Ристьо, що млъкнахте, бре!? Оти ручахте/ме жабетата… Мъка! На #КОЙ ни оставяте?!
 

Реформа ли? Марш! Да ви няма, продажници долни…и вие, протестъри, да не сме ви чули повече…що млъкнахте по команда, бе?! “Красиви”, “умни” и страхливи сте вие, слуги на олигарси и обикновени тарикати! Ходете в САЩ, там гей-браковете са разрешени…и най-добре Искра Фидосова да стане министър на правосъдието, тя поне е човек на действията, не на празните приказки…


Илиана Дикова

Няма коментари:

Публикуване на коментар