Зима

Зима
Пролет

1 август 2015 г.

Съботен бис (галерия)

"Маша не е наша" ехти и тази седмица.

 От раздялата на Шарапова и Григор Димитров се възползва максимално Николета Лозанова, която бе спрягана у нас и в чужбина за новата любовница на най-добрия ни тенисист. 

Някои медии дори разказаха защо се стигна до този драматичен край. Или имат източници в МВР, които са подслушвали телефона на Гришо или са били преки свидетели.

Та за тези, които са пропуснали - Григор и Николета си пъшкали еротични мръсотийки по жицата, когато ненадейно се появила Маша и сложила край българо-съветската дружба. Няма как да сме сигурни във версията, но мениджърът се закани да привика в съда жената на Божинов заради разпространяваните лъжи. И плеймейтката побърза да опровергае слуховете, че с Гришо си разменат волета и бекхенди под юргана. Както се казва - да заповяда следващият... Или ще чакаме съдебен сеир?

Николета: Всеки ден, когато се събудя чета спекулации, с кой ли съм преспала изминалата нощ... Е, този път ще ви покажа лично!

Преслава също се опита да превземе върха в съботния бис с неувяхващата си любов към бизнесмена Георги Станоев, познат на народа като Бирмата. То тяхната любов май се основава на пернишкия девиз с привнесен мек акцент "бий ма, обичам та". Първоначално фолкзвездата се похвали с гръдната си обиколка, която бе разположила на яхта в морето и в дамска компания, но хубавите летни дни бяха заменени от скандал.

След като вече имаше ръкопашна битка между Бирмата и Преслава в столичния Студентски град, в която шамарите отнесе и Фики, сега арената се пренесе в Слънчев бряг. Боят бил между гардове на двамата, а Бирмата бе глобен с 500 лева по указа за хулиганство. Според очевидци пък Преслава била цялата в кръв и рани след мелето с бившия си любовник. Тя ритала, скубала, но и инкасирала няколко удара в мелето. Но както казва Маги Халваджиян - подобни неща са част от шоубизнеса и ще повишат интереса към Преслава.

Преслава започна със снимки на моцарелки...
...Но скандалът с Бирмата затъмни гледката на природни дадености.

Няма как да не се тревожим за Рут Колева. Тя сподели, че в момента е напълно отдадена на работата си и дори не намира време за личен живот. Скъпа Рут, хубаво е да гориш в работата си, но парата трябва да се изпуска. Не прахосвай младините в къртовски труд, независимо от твоите твърдения, че ти харесва и те мотивира тази отдаденост. Пък и само работа в студио е скука за нас, медиите. Друго си е да "захапеш" Саня, да извадиш на показ креватните си истории, аборти (независимо дали е PR или истина)... Наистина ще ни липсваш в тази светлина от толкова работа.
Рут работи, работи, работи...

"По официални данни всяка година хиляди млади хора напускат селското стопанство, за да се влеят в редиците на българския шоу бизнес. Не ставай един от тях!". Това е един от най-разпространените девизи в родния елит, често припомнян от не толкова млади хора, които по-отдавна са напуснали селското стопанство. И ги е страх да не бъдат изместени от медийния пиедестал. Но пък има шанс това текучество да бъде намалено и личния пример го даде Мис България 2014 Симона Евгениева. Същата, която след като се окичи с короната, подлагаше задни части на весел барабанчик в чалготека. Симона обаче е решила да промени представата за миските и обяви, че ще кандидатства по програма за овцевъдство.
Симона Евгениева - Мис България, дупе като детско барабанче и сега - овцевъдство

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/08/01/syboten-bis.271838,image5#photo
Симона Евгениева - Мис България, дупе като детско барабанче и сега - овцевъдство

"Предпочитам да съм заобиколена от животни, отколкото от фалшиви хора", казва Симона, сякаш цитира Хорхе Букай. И още нещо от нейната уста, подходящо за всеки Facebook статус - "Славата е до време, но професията е за цял живот". Пожелаваме й успех в овцевъдството и да обърне тренда - от шоубизнеса към селското стопанство.

Преминаваме към докторските среди и то не с кого да е, а с доктора, който е способен да направи една жена толкова красива, че да спре да работи. Той е... Неговото име е... Д-р Енчев! Та в края на работната седмица ни осведомиха, че "Благодаря ви, д-р Енчев" отмаря на Френската ривиера без пари, заедно с любимата си Теди Велинова. Той искал да се скрие от хорските погледи в един от най-скъпите хотели в Монте Карло, но пък се похвалил тук-там, за да не остане незабелязана неговата безплатна ваканция в тузарския хотел. И допълва, че след това с благоверната си половинка ще потеглят към Портофино. Така че, ако сте папарак и случайно имате път натам - да си знаете. Но все пак имайте едно наум, че докторът иска да избяга от вниманието.



Продължаваме от територията на белите престилки с една късаща сърцето новина. Наталия Кобилкина се развежда. Тя трябва да целува ръка на Слави Трифонов, който й създаде имиджа на голям сексолог. Ако бъдем честни, на нас ни идва сравнението с Джорджано в музиката. Не твърдим, че Кобилкина е толкова изтрещяла, още повече си намери ниша, в която да "дои" закъсали със секса българи. Оказа се, че на приказки сме големци под чаршафите, но щом нейните семинари се пукат по шевовете, значи имаме проблем. Един път с креватната гимнастика и един път с главата - че въобще им вярваме.

През 2013 г. Кобилкина издаде книгата "69 съвета за щастливи отношения". Е, при нея се оказаха безполезни. Дано четивото не е попаднало сред много хора, тъй като явно не работи. Доказателство - самата авторка.

Съвет от Кобилкина

Завършваме с една фолкпевица, която се бори със зъби и нокти за внимание. Е, прикова ни го със своето новаторство в песента "Ще те сменя". От музикалната й компания ни я представят като звезда, но името Alexa не ни говори много. Но това едва ли има значение, любопитството ни удари тавана още със заглавието прес съобщението - "Алекса шокира с канибалски ритуал". По-нататък четем, че във видеото Alexa (срещам името й и на латиница, и на български, а от толкова звездност не зная кое да използвам - б.а.) "пие човешки мозък, режат се вени и променя правилата на играта". И всичко това в името на чистата любов, която е опетнена от лош мъж. И трябва да му се отмъщава. Но да не се отклоняваме от вълнуващото четиво дословно - "Клипът е пълен със символика, обвързан с текста на песента, а Alexa влиза в образа на "Фаталната жена", която извършва канибалски ритуал за отмъщение на бившия си мъж. И този път в проекта "Ще те сменя" се преплита древното ТАБУ– канибализма. Смята се, че канибализмът е свещенодействие, позволяващо на хората да се сдобият с божествени сили и могъщество чрез пренасянето на жертви. Този мит Alexa преразказва по модерен начин в своето ново видео.

Алекса
Ами остава само да ви представим видеото, реализирано от режисьора на рапърите - Башмоушън. Абе - баш хит!


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар