Зима

Зима
Пролет

13 август 2015 г.

Джиджи Хадид: Никога не съм се страхувала да бъда гола на снимки

Блондинката застава на септемврийската корица на списание W, като кадрите са наистина привличащи вниманието!
 
Наскоро се появи видеоклипът към новата песен на Калвин Харис - „How Deep Is Your Love“, в който главно действащо лице е Джиджи Хаидид.

Това не ни учудва, знаейки, че моделът е близка приятелка на Тейлър Суифт (с която Калвин има връзка), както и че е едно от най-популярните лица в модата в момента.

Във видеоклипа 20-годишната Джиджи е повече от сексапилна и изкушаваща, а новата ѝ фотосесия за списание W потвърждава статуса ѝ на изкусителка.

Блондинката застава на септемврийската корица на изданието, като кадрите, заснети от Стивън Мейзъл, са наистина привличащи вниманието!

Към фотосесията Джиджи дава и интервю, част от което може да прочетете в следващите редове:

Какво мисли за слуховете по неин адрес: „Предполага се, че Кендъл (Дженър) и аз се борим за сърцето на Люис Хамилтън! Явно трябва да чета новините, за да знам какво се случва с живота ми“.

Какво е мнението ѝ за голямата ѝ популярност в социалните медии: „Имам повече от 4 милиона последователи в Instagram. Всяка компания, с която работя, иска да им гарантирам колко поста, свързани с тях ще публикувам. Но аз отказвам да пускам по 40 Instagram поста за всяка кампания“.

Какво е мнението ѝ за работата ѝ с Том Форд и за това, че е лице на неговия парфюм Velvet Orchid: „Никога не съм се страхувала от това да бъда гола на снимки. С Том това беше лесно решение. Когато мислиш за аромат, не мислиш за дрехи. В началото смятах, че Том не иска да знае дори името ми. Но той направи място за мен в голямата мода. Когато Том ме хареса, последваха и други предложения“.

 
 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар