Зима

Зима
Пролет

13 август 2015 г.

Война на всички против всички

Най-страшното от всичко са точно евроатлантическите ценности или неолиберализмът...
 
Отскоро викам на нашата малка държавица – България – Картаген.

Наричам я така, защото все по-ясно виждам и чувам как една империя (на която ние за по-красиво казваме Европейски съюз) пресмята, приема закони, затваря граници, отваря други и с цялата сила на нововремската бюрократщина крещи в лицата ни: „Картаген трябва да бъде разрушен!”. С единствената разлика, че в нашия случай ние се дадохме без бой на империята.

Цакат ни по тегав устав, който с цялата си глупост сами сме приели. Карат ни да мислим, че живеем нещо ново. Че новото е добро.

Но нека направим няколко малки сравнения и препратки с недалечното наше минало.

Имахме Тодор Живков – сега имаме Ангела Меркел (външните прилики са убийствени – и двамата са грозни).

Имахме червена звезда, сега имаме 12 звезди, ама на синьо.

Имахме Маркс – сега имаме евроатлантически ценности.

А понеже съм едва на 20 години, при така поставените факти, искам да попитам по-големите, ония, които толкова плюят по соц строя и до днес – вие какво направихте с него? Сменихте му цвета, посоката на вятър и сега ще повредите младите с измислен либерализъм?

Въпросът ми, разбира се, е риторичен. Каквото сте сътворили – това.

Сега нека продължа с подробното описване на последствията от действията на по-старшите поколения.

Най-страшното от всичко са точно евроатлантическите ценности или неолиберализмът.

Изкуствено създадена война за обезличаващи ни свободи, която ние самите трябва да водим помежду си. Война на всички против всички.

Гейовете искали да носят розово, без да им се подиграват (или нещо подобно). Некви други хора, обаче твърдят, че розовото е измислен цвят, който не съществува.

Майките искали да кормят... извинете – да кърмят, където пожелаят.

Татковците тепърва разбират, че жените им кърмят.

Джуджетата искали да бъдат от Сатурн, понеже жените са от Венера, а мъжете – от Марс. Те остават най-низвергнати от медиите, защото никой не ги чува от крясъците на бабите, които пък искали в целия градски транспорт да бъдат назначени хора, чиято единствена функция е да им пазят места.

И при тия желания настава една зверска сеч и всеобща психоза.

Хомосексуалистите сатанизират всеки, целунал някой, който не е от неговия собствен пол и не носи розово.

Майките бомбардират с кърма всички в мола, за бебетата не остава нищо и минават директно на ракия (собствено производство на татковците).

Джуджетата викат подкрепление за снараженията от Сатурн, но тях американците бързо скриват от нас.

Бабите масово хвърлят буркани със зимнина от балконите на панелките, от което намазват кучета-емигранти от Украйна.

Въобще - Балканаски евроатлантизъм. Какво да ви кажа – вече и уискито в чашата ми се е преборило за повече права от мен самата.

От тия постмодерни истерии вече не се знае и точно кой е жена, кой – мъж. Изведнъж се появиха ШЕСТ различни видове пол. ШЕСТ!

Вие разбирате ли за какво става въпрос? Това какво природата е направила от тебе няма абсолютно никакво значение. Неолиберализъм – казаха ми, че мога да бъда каквото си поискам. Затова станах банан (за примера с банана сме се съгласували с БХК и те потвърдиха, че не нарушаваме нито едно изконно право на бананите като плодове-бежанци).

Така ултра либералната приказка продължава с това, че през 2035 година ще има приети за официални 675 различни пола, като никой не е репродуктивно съвместим с другите. Тук и войната на всички срещу всички достига пикови точки – всеки пол продължава да се мисли за дискриминиран, защото не е на първо място в бланките за избор на такава принадлежност. Мъже с по три пениса и две вагини (точното наименование на вида пол) атакуват обикновените транссексуални. Жени без вагини искат право на вагина. БХК (тогава вече основен законодател на републиката) се произнася, че вагината сама трябва да реши дали иска да бъде част женското тяло. Въпросите обаче остават за обсъждане по време на ежегодния и вече архаичен гей парад.

И така – красота!

Война на всички против всички за изсмукани от въздуха права. Неогъзолизъм.

В мене, разбира се, остава искрица надежда, че няма да забравим латинската поговорка „Ex Oriente lux” („Светлината идва от Изток”) и ще осъзнаем какво правят западните господари с нас.

Ако не – РАЗРУШЕТЕ КАРТАГЕН и да се приключва. ‘Щото аз искам да имам правото да дискриминирам, когото си пожелая, но никой неолибералист не ми обръща внимание.


Радост Петрова, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар