Зима

Зима
Пролет

25 октомври 2015 г.

Пет фактора, които намаляват риска от изневяра при мъжете

Може и да звучат малко глуповато, но науката твърди, че тези 5 неща чувствително намаляват склонността на мъжа да изневери.
 
Да ги видим тогава!

Доходите ви са еднакви

Оказва се, че ако мъжът ви изкарва повече пари от вас, рискът да си гледа кефа зад гърба ви е по-голям. Ако обаче изкарва по-малко – считайте за сигурно, че ще изневери. Идеалният вариант се оказва да взимате едни и същи пари, за да ви остане верен.

Приятелите му не изневеряват

Явно тук важи онази приказка „с какъвто се събереш, такъв  ставаш“. Вашият човек може да бъде повлиян от хората около него. Ако приятелите му са редовни кръшкачи, той ще мисли, че е ок да ви изневерява. Но ако всичките му приятели са свестни момчета, които обичат и ценят половинката си, няма за какво да се тревожите.

Има голямо семейство

По някаква причина, която очевидно остава не съвсем ясна и за науката, но изневярата има връзка с това дали е бил само дете или не. Ако отговорът е да, може да е по-склонен да изневери. Но ако идва от голямо семейство, знае да как се отнася с една жена.

Емоционално задоволен е

Много хора смятат, че мъжете изневеряват, защото са физически незадоволени. Но се оказва обратното. Мъжете са склонни да изневерят, ако не се чувстват обичани и ценени от половинките си.

Обича хеви метъл

Е, най-странното от всичко дотук. Но науката твърди, че мъжете, които обичат хеви метъл, не са така склонни към изневяра, отколкото всички останали.



 Beu.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар