Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2015 г.

Ебал съм й майката на тая държава! - 2-ра част

Защо всеки ден прекаран в България е загубен ден...

След като преди около седмица създадох този блог, няколко дни се радвах, че има по 100-200 човека, които четат написаното от мен. 

Съвсем неочаквано, вчера се събудих и статията “Ебал съм й майката на тая държава” беше прочетена над 15 000 пъти. До края на вечерта (31.10) имаше почти 40 000 прочитания и 500 споделяния в социалните мрежи. Радвам се, че някои са я споделили, други са я коментирали, а трети харесали. 

И сега, понеже съм чувствителна персона, смятам да отговоря на тези хорица, които отделиха по няколко минутки за да ме псуват, обиждат и упрекват за написаното от мен.

Ако първата част на статията ви се е сторила вулгарна, то следващите редове ще ви изненадат. Защото този път ще бъда напълно обективен, без да спестявам нищо. Ще го напиша по такъв начин, който да ви помогне да си набиете в тъпите кратуни, защо всеки ден прекаран в България е загубен ден. Та…

Някои мили хорица дълбоко се засегнаха и побързаха да се похвалят, че взимат “1000 евро, че и повече”. Поздравявам тези хора, но дори и в Зимбабве и Конго има хора, които си живеят добре. Нормално е да има такива хора. Но, скъпи приятели, нека ви попитам няколко неща…

Приятно ли ви е когато излезете от вас, пред входа ви да има лайна и боклуци, а съседът ви да ви е запушил колата? Приятно ли ви е, че докато стигнете до работата си, 10 пъти ви засичат, уцелвате 3 дупки и 2 пъти цигани да ви тропат на стъклото за стотинки? Сигурно много се радвате, когато си зареждате колата с доказано измамно скъп бензин? Сигурно ви е приятно, нали взимате 1000 евро, че и повече!

Имате ли дете? Сигурно в училището му всички са потенциални нобелови лауреати, бъдещи астрофизици и математици? Не. Днешните осмокласници вече са зависими амфетаминови наркомани, играят си на торта (момчетата се нареждат в кръг, а по средата едно момиче им духа , който свърши последен я ебе). А да, това е в големите градове. Ако сте в някое по-малко градче, то циганите вече са мнозинство в класа на детето ви и вероятно то изяжда по няколко шамара за добро утро. На 1 нормално дете, може би се падат около 1000 бъдещи утайки. Мислите си, че детето ви ще издържи на всичко това и няма да се превърне в един от стадото? Дано, но надали.

Трудно е когато около теб се пуши, смърка, ебе и пие, ти да стоиш и да учиш за синус, косинус и “Под Игото”. Някак не върви.

Като взимате 1000 евро, че и повече, колко плащате за осигуровки? Те за какво отиваха … а да, за здравеопазване и пенсия. Относно пенсиите – дано не ви се налага да живеете от тях, че до времето в което се пенсионирате, вероятно няма да има пенсионен фонд. Ако има, то ще получавате около 30 лв. Яко е, кво. Относно здравеопазването – сигурно ви е готино да си счупите крака и да отидете в “Пирогов”, където някое сърдито лелче ще ви каже да изчакате 4 часа. После някой сърдит доктор ще ви каже, че нищо ви няма, само ще трябва да го наместят и гипсират. Е да, ама ще ви го наместят накриво, ще ви го гипсират и като ви махнат гипса, пак ще трябва да ходите да ви го чупят. Такива случаи бол. Ама то е яко бе, нали взимате 1000 евро,че и повече.

И накрая да ви попитам… Приятно ли ви е, скъпи бохеми, аристократи и богаташи, вечер да си пуснете телевизора (плазмата, съжалявам), да видите тъпата физиономия на Юксел, Ани Салич и останалите псевдо-журналисти, да увеличите звука и да чуете:

Пиян водач на автомобил помете 4 деца – всичките са мъртви. Намерено е мъртво бебе, хвърлено в куфар в реката. Цигани са изнасилили и убили младо момиче. Намерена е само главата й и долната част на тялото. Мъж закла жена си, а после се самоуби. Валя малко дъжд, половин България е наводнена, изчезнали са 50 души. Брендо, Таки, Маджо бяха оправдани, те са си страшни пичове, тея тонове наркотици не са техни – на баба им са. Помните ли тоя дето уби 4-те деца. Получил е 3 месеца условно и 425лв глоба. КТБ фалира – 3 милиарда лева се изпариха от лицето на земята. Бойко е открил 8км магистрала. До края на годината, България ще приеме 40 000 бежанци. Боли ви фара нали? Вие взимате 1000 евро и живеете на луната, детето ви има броня като на “Железният човек” и е застраховано от пияни водачи на коли. Също така, циганите не биха го ограбили, защото “Железният човек” даже и лети. Паричките кеш във фризера или в някоя смешна банка ги държите? Че днешно време може и циганин да влезне у вас, а може и шефа на банката да реши да ви ги вземе. Кофти тръпка.

Така, други приятни люде се засегнаха, тъй като щом си напуснал България, значи не си се борил достатъчно и си народен предател! ПАТРИОТИ, освен горните причини, нека ви кажа и още някои неща…
 

Единственият начин да се отървете от мангалите и тея 240 отпадъка в Парламента, е да си купите един “AК-47” и да тръгнете по улиците или да влезете в парламента и да стреляте на месо. Няма друг начин.

Ако щете 4525 дена протестирайте, бийте барабанчета, лежете по земята, правете гладни стачки, надувайте свирки и крякайте “Оставка” – никой няма ви обърне внимание. Все пак – на приказки сте ми ясни. 


Как пък един не се хвана да метне една бомба по тоя Парламент бе? Как някой не застреля някой депутат, как някой не хвърли една граната в циганската махала? Как от хилядите патриоти, Facebook герои и защитници на правдата, един не пое тази тежка отговорност?

Нека ви припомня една приказка на Левски – “Дела трябват, не думи”. Нали сте борци за отечеството? Ходете метнете една бомба, юнаци. Физическите окови на затвора няма да сломят борбеният ви дух, нали? Жалки сте. Направете още някоя група във “Facebook”, с гръмко заглавие и модерни колажи – ще промените… нищо?

Затова оцелявайте като мишки. Може и да не сме цъфнали и вързали в чужбина, но поне сутрин улиците са чисти, а хората ти казват “Добро утро”, вместо “Мръдни бе, ще ти еба майката”.

DA JIVEE KLETAMAJKABALGARIQ!



Elcabronblog.wordpress.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар