Зима

Зима
Пролет

19 декември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Ново изследване показа, че хората, които могат да псуват на повече от един език, имат много по-сериозен и богат речник, за разлика от по-възпитаните.
 
Когато се пише за известните у нас обаче трябва да си безкрайно възпитан. Независимо, че мога да псувам на десетина езика.

Но тази седмица новините си заслужават и без попръжни.

Винаги съм се възхищавал на PR специалистите, които хиперболизират дописките за своя клиент до медиите. През последните дни се наби на око Рут Колева. От съобщение разбрах, че ще има концерт, на който ще представи новия си албум. Дотук нищо неочаквано. Но със следващите редове ме хвърлиха в дълбок размисъл и усещане колко подценена е българската музика и по-конкретно Рут. Досега за нея съм чувал, че с избора да бъде певица са загубили родните щанги, но определено с микрофон в ръка надхвърля всички очаквания. 


Ето какво четем за новия й проект:

"Албумът се характеризира с много специфично и съвсем ново звучене. Много по-динамичен, по-дълбок и дори - сравняван с висококласни записи на световни звезди като Florence & The Machine, а дори и Адел". 


Че Рут Колева е талант няма да споря, но хайде поне по Коледа да сме малко по-смирени. Че току-виж британските класации се "счупят" под напора на песните на родната певица.
Рут Колева е заплаха за Адел

И докато в Англия се чудят как да затворят границите да не бъдат превзети от Колева у нас подрязаха крилата на футболистите. Не, не става въпрос за скандала с "Литекс". Футболът ни е слаб, но защо трябва да се отнема и малката възможност за изява на родните звезди. Затварят "Син Сити". Господи, къде ще разкриват сега таланта си? Това беше едно от малкото места, където футболистите не чувстваха умора, нямаше контузии, а за чупките им в кръста могат да завидят Меси, Роналдо и Суарес. Качествените трансфери в българските клубове също ще намалеят, защото кой ще иска да дойде да рита тук без "Син Сити"? Нали се убедихте с очите си как се възроди само за няколко кръга Лудогорец? Ще ви припомня - след серия слаби мачове те жънат победа след победа. И това след като в Разград бе открита дискотека "Планета Пайнер".

Оставаме в орбитата на тази "планета" и директно ще ви занимая с беквокалистката на Слави Цветелина Грахич. Певицата "запали" въображението на своите почитатели с еротичен кадър, в който централна роля заемат гърдите й. Откакто наля кубици в своите цици трудно ги удържа поприкрити. Така трябва да бъде - нищо хубаво не трябва да се крие. А дали изгледът на Грахич е "Краста" може да каже само д-р Енчев.

Гърдите на Грахич не са за криене

Тази седмица най-сетне стана ясно и как Фики докарва това мускулесто тяло, с което може да грабне и титлата Мистър Олимпия. Фолкпевецът нагъвал здраво мазни баници, пици и дюнери. И то на Околовръстното. Явно чистият въздух там му помага да гори бързо мазнините.

Феновете на попфолка пък били в потрес, защото пилето на чалгата - Райна, щяло да отлети от България. Щяла да търси реализация в Испания и сега учела езика на Сервантес. Според запознати една от големите цели на красавицата е да атакува испанската музикална сцена. То тя превзе българската та се насочила към испанската, ама това е друг въпрос. А колкото до феновете - бъдете спокойни, почти сигурно е, че Райна пак ще танцува в родно шоу. Така че няколко месеца дишайте спокойно.

Райна щяла да отлети

Галена пък стана носителка на приза "БГ модна икона" и веднага се похвали във Facebook: "В България всеки раздава награди за всичко, но за мен това е единствената награда за стил, която има тежест и съм щастлива, че е в моите ръце".

Преди няколко години обаче Галена определи наградата като "жалка", но все пак тогава носител бе Анелия, информират колеги. Колко бързо се променят нещата, достатъчна е само една наистина нищо незначеща статуетка...

Галена е модна икона за 2015-та

На гребена на вълната пък продължава да бъде Гери-Никол, а ако следиш нейната кариера в медиите можеш да станеш разноглед. Едни я хвалят как ходи здраво на участия, "дере" собствениците на клубове по 5 бона, сума, за която и в чалгата могат да завидят. И докато си мислиш, че тя наистина оставя без дъх феновете си и идва следващо заглавие - пеела в празни дискотеки.

Цялата шумотевица около тийнейджърката обаче видимо е изнервила актрисата-певица Нона Йотова. По-скоро актриса, защото напъните й с микрофон са далеч от високите стандарти.

"Защо всички се занимават с тази Гери-Никол. На колко години е, дали е малка, за да се съблича или не. Защо никой не коментира, че песента й е супер тъпа и не заслужава и една дума да се каже за нея", избухна Нона Йотова. Тъпа, тъпа, ама милиони гледания и голям интерес. А и дали Нона има право да коментира каквото и да било след участието й в "Като две капки вода"?


Пък Герито го играе и вдъхновителка, появиха се редица кавъри-гавъри на нейното парче. Ето и един от тях, дело на Павел Колев, озаглавен "Добиче като мен".


А всъщност защо се занимаваме с Гери-Никол като си имаме Теди Александрова? И тя като певица не е кой знае какво, но пък успешно се вписва в представите на чужденците, които твърдят, че Планета тв била като порно канал като се изключел звука. Ами Тедито има една от основните заслуги затова. Поредният пирон в ковчега е новата й песен "Чалга пеперудки", която има и подобаващ клип. Уж трябва да е еротичен, ама май по-скоро води до отвес първичните мъжки полови белези.


И а-ха да си оправя фантазиите и идва ред на Антония Петрова. Цял месец Мис България 2009 беше в национален ефир с брутално грозни тоалети с голямо деколте и аха да се зарадвам, че вече не е коментатор в Big Brother и половият ми живот ще отбележи ръст като китайската икономика и хоп - Тони не иска и не иска да слезе от медийния поток. Този път PR-а се завъртя с кадър, на който Джино й е налетял, сякаш да докаже, че тя е в топкласацията за най-желаните жени. То не че вкусът на Джино е определящ, защото няма особена разлика да скочиш от Джена на Тоца...

С еротиката не спира и Николета Лозанова, но вече издиша откъм идеи. Тази седмица тя си пусна селфи с хавлия, която разкрива щедра гледка към силикона й. За да се убедим, че не е завехнал. Благодарим, Николета, твоят бюст поне не е като на гореспомената Петрова, макар, че всеки български мъж сигурно знае всяка извивка в междугърдието ти. Но все пак да помоля за малко креативност, защото подобен кадър вече имаше преди няколко седмици. Разликата беше само в качулката на хавлията.

Николета обича селфита с хавлия

Завършваме с една също бедна на идеи силиконка. Представят ни я като силиоконовата сензация Боряна Миткова, но силикон и сензация не вървят заедно в България. Има и допълнение - щяла да става певица и да очакваме дръзкото й дебютно видео. И докато чакаме ни подгря с кадър от банята.

Мила ми, Боряна, разочароващо. С нещо подобно, макар и далеч по-разкрепостено, започна навремето Галена. Но и Галена, и ваната е едно, а имитацията - съвсем друго. Съветът ни е да опиташ нещо различно. Само да не се явиш на конкурс от сорта Мис Силикон, Дупе, Устни и всякакви безсмислени подобия.



Силиконовата сензация Боряна Миткова

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар