Зима

Зима
Пролет

11 януари 2016 г.

Леля ви Захариева разбира от убийства и не се страхува да пита!

Правосъдният министър твърди, че китната ни родина си е стабилна, въпреки Макаровия

Скъпа ми, лельо Кате,

Кога дойде, кога почна да си веща в стабилността на страната? 


Казваш, че се правят внушения, че в държавата има нестабилност. Колко му е да внушиш две убийства в рамките на има няма два дни. 

От къде ти хрумна в русата глава, че едното убийство е поръчков разстрел и разчистване на сметки, докато другото убийство на клетия собственик на модната къща, можело да се окаже съвсем различно. 

Как ще се окаже различно, как? Не е ли убийство? Въпреки, че мен ме вълнува повече съдбата на кучето, което е разхождал, но за това друг път.

Колко поръчкови убийства разкрихте през  годините? Чакам да видя какви ти ще ги надробиш, нали си министърче от новите, предпочетена лично от Бойко. 


Органите на реда няма как да напреднат по случаите. Ясно е, че всичко е по сценарии, ама нали трябва да замажем очите на обикновения българин. Не съм сигурен до колко се вълнуват от нещата, които избълва, но нека да изтъкнем опитите ти да бръщолевиш нещо, колкото да запълним пространството. 

Е, аз лично от всичко чуто не видях нещо по различно от bullshits.

Не разбирам как правосъдният министър ще се изненада от второто убийство, защото видиш ли българино, човечецът имал „бял бизнес, почтен, уважаван от всички“. Не вярвам почтените да ги стрелят на месо. 


Според Захариева убийствата няма да се отразят на оценката на страната ни в очаквания на 27 януари доклад на Европейската комисия. 

Защо ли да се отразят, те са ни свикнали!





Добромир Петров, No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар