Зима

Зима
Пролет

8 януари 2016 г.

Гответе се за погроми, глупави германци!

Или ще възмъжеете в тази борба не на живот, а на смърт, и с нечовешки усилия ще изгоните вълците от земята си, или ще ви стъпчат и ще се гаврят с жените ви...

Известно време се колебаех как да нарека тази статия. Фаворити ми бяха заглавията “Кьолнски ужас за момичета“ и „Ще поберат ли затворите в Германия всички мигранти!“. 

След като размислих, все пак избрах това за погромите - изглежда достатъчно зловещо, подходящо за случая. А и погроми най-вероятно наистина ще последват. 

Сложих това заглавие, препрочетох статията и ми се прииска да я нарека по друг начин: „Вълци и овце“, но се отказах. Нека бъдат „погроми“, в края на краищата натам вървят нещата.

Какво се случи? На 1 януари стотина германки са нападнати от бежанци-мигранти на улиците на Кьолн в района на местната гара, до катедралата – традиционното място за срещи в новогодишната нощ в този старинен немски град. Бежанците - млади мъже, тийнейджъри и по-големи – „обкръжавали момичетата, тормозели ги, събличали ги и ги ограбвали“. Това пишат медиите. Това е стерилният германски преразказ на случилото се.

В действителност вече има няколко заявления за изнасилвания, както и за такива не съвсем обичайни неща като „опипване на половите органи“.

Представете си как мигрантите – чернооки, тъмнокожи, превъзбудени от алкохола мъже – обграждат русите немски фройлайн като вълци и разкъсват дрехите им. И наоколо не се появява нито един въоръжен вермахтовски мъжага, който да им се притече на помощ. Полицията твърди, че не е чула нищо на фона на грохота от пиратките и нищо не е видяла в целия този дим.

„Зелената“ кметица на Кьолн Хенриете Рекер, напълно в синхрон с извратената логика на „зелените“, тези дни посъветва германките (цитирам по списание „Шпигел“): „Винаги съществува възможност да се запази определена дистанция от една ръка разстояние и да не се търси доброволно близост с чужди хора, с които нямате близки отношения.“

„Зелената“ кметица посъветва жените и да се движат „на групи“, да не се разделят дори „в празничното си настроение“.

Нека си представим още веднъж случилото се на 1 януари в Кьолн. По думите на очевидци в нападенията над германски жени в Кьолн са участвали хиляди мигранти. Обграждали жертвите си, нахвърляли се върху тях. Това се случва през януари, зима е – немските фройлайн не са облечени в предизвикателни къси панталонки, от които се виждат пъпчетата им, а в зимни дрехи. За да се добереш до тялото, трябва да раздереш палтото, роклята и така нататък. Накратко, било е тих ужас.

За казаното по-горе Хенриете Рекер трябваше моментално да бъде отстранена като кмет на град Кьолн. Тя бе осъдена от германския правосъден министър Хайко Маас – наистина, не в съда, но в своя блог: „Не жените носят отговорност, а престъпниците“.

Отлично, министре! Само че кметът не е уволнена, а престъпниците не са открити и арестувани. Изобщо полицията е била длъжна да стреля в тях, в мигрантите, превърнали се в престъпници.

„Една ръка разстояние? Тогава това вече не е моята страна…“ – пише в блога си потребител на Riffmaster.

В килията си в норвежкия затвор нервно се разхожда Брайвик и мърмори: „Казвах ви аз… Предупреждавах ви… Говорих ви, не ме послушахте, не разбрахте посланието ми. Казвах ви аз…“.

Ето по този начин на 1 януари в Кьолн на чист въздух бе изпълнена пиесата „Вълци и овце“. Вълците са младите мигранти, а овцете – бледоликите германски фройлайн. Получи се зловеща илюстрация на днешната, по всичко личи, непоправима трагедия.

В страната бяха допуснати милиони чужди, диви, с кипяща гореща кръв вълци. Даде им се възможност да бродят сред овцете. На 1 януари, разгорещени от погълнатия алкохол, те показаха истинската си природа – зла, престъпна, похотлива; може да се каже „зверска“ с риск да обидим зверовете.

В страната, в която възмутени старци, крещейки, тичат подире ти, ако си изпуснал парченце хартия до кошчето за боклук, нахлуха вълци. Какво странно има в това, че протягат лапи към жените ви, „разкъсват дрехите им“?

А вие какво очаквахте? Към вас се присламчиха безделници – дезертьори, побегнали от войната, които вместо да защитават собствените си земи, нахлуват в чужди жлачни земи.

Какво друго можеше да се очаква? Героите и жертвите останаха там. Героите трябва да извършват подвизи, освобождавайки земята си, те са там. Жертвите или са загинали, или дотолкова са останали без сили, че не са в състояние да избягат където и да било. При вас са дошли млади, силни, предприемчиви, агресивни дезертьори.

Гответе се за германски погроми, немци. Погромите ще бъдат над вас.

И или ще възмъжеете в тази борба не на живот, а на смърт, и с нечовешки усилия ще изгоните вълците от земята си, или ще ви стъпчат и ще се гаврят с жените ви.

Такава е страшната истина. В Кьолн се състоя само първият акт от германската национална трагедия.


Едуард Лимонов, svpressa.ru, превод: Елена Дюлгерова, Glasove.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар