Зима

Зима
Пролет

24 януари 2016 г.

Иван Ласкин: Бойко Борисов цял живот е ял кордон бльо

"25 години ни управляват идиоти, които народът не харесва..."
 
"Бойко Борисов цял живот е ял кордон бльо. Айде стига. Не искам да говоря нецензурни неща."

Това каза пред камерите на Нова телевизия актьорът Иван Ласкин, който коментира темата за изказването на премиера за сланината и ракията. 

"Българинът се е крил по време на турското робство и е варил ракия. Така е оцелял. Не взимайте тези неща на хората. 25 години ни управляват идиоти. Не говоря само за сегашните. На мен не ми пука. Познавам хората по очите. Примерно, преди дни видях Йорданка Фандъкова. Много ми хареса. Готов съм да я подкрепям. Това го разбрах по очите й. Такива като нея са много малко. Останалите са идиоти, които народът не харесва. Хилят се, бъркат си в носа и се грижат повече за външния си вид", категоричен беше актьорът.

"Много партии са ме канили да се включа в политиката. Мен парите не ме интересуват. Бих се включил в някоя дясна партия или националистическа. Това не означава, че мразя турците. Напротив. Едни от най-добрите ми приятели са турци", разкри Ласкин. 


"Плеймейтките са най-безсмислени създания. Ако всички те получат мензис едновременно, футболистите в България ще почнат да играят. 

Всеки уважаващ се мъж трябва да има бивша съпруга. Не можеш цял живот да ядеш един и същ таратор", обяви той.


Няма коментари:

Публикуване на коментар