Зима

Зима
Пролет

8 февруари 2016 г.

Катрин Зита-Джоунс: Имах невероятни върхове, но и стигнах дъното

"Бракът е един дълъг път и мисля, че хората днес твърде бързо се отказват от него. Моята цел сега е да се движа по средата."

Катрин Зита-Джоунс разкрива тайната на успешния си 15-годишен брак с Майкъл Дъглас. 

Уелската актриса не крие, че двамата със съпруга ѝ са работили много върху отношенията си, особено по време на 6-месечната си раздяла през 2013-та.

46-годишната Катрин признава, че със 71-годишния Дъглас са минали през много трудни моменти, но че са запазили своето постоянство по отношение на чувствата си.

В интервю за мартенския брой на списание Good Housekeeping Катрин, която изглежда зашеметяващо за годините си, казва ентусиазирано: "Това, че с Майкъл все още не сме се убили един друг и че все още сме живи, е постижение! Петнадесет години са много време, а ние определено поддържаме пожара у дома!"

"Бракът е един дълъг път и мисля, че хората днес твърде бързо се отказват от него. Не се отказвайте, когато възникне първият ви семеен проблем, защото той няма да бъде последният", допълва носителката на Оскар.

Съпрузите преживяха много перипетии заедно - Майкъл се бореше с рака на гърлото, тя беше с диагноза биполярно разстройство, неговият син (от първия му брак) Камерън влезе в затвора за трафик на наркотици и т.н.

Въпреки това Катрин твърди, че винаги гледа с положителна нагласа към бъдещето.

Разсъждавайки върху трудните времена в отношенията си с Майкъл, тя казва: "Опитахме се да държим личния си живот възможно най-дискретен, но заради професията ни, това беше много трудно. Аз не обичам да обсъждам проблемите си, а смятам, че трябва да го правя повече."

Тя си спомня и най-трудния момент от последните няколко години: "Когато нашите деца ме питаха, дали баща им ще умре. Беше наистина трудно. Това е един опит, който съм щастлива, че натрупах, защото много се промених."

Диагнозата си биполярно разстройство актрисата коментира така: "Най-доброто нещо, което някога ми се е случвало е фактът, че открих, че моите емоции и симптоми си имат диагноза. Имах невероятни върхове, но и стигнах дъното. Моята цел сега е да се движа по средата."



 Катрин, Майкъл и двете им деца

Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар