Зима

Зима
Пролет

15 март 2016 г.

Какво е ГЕРБ?

Моделът на този вид управление е вече изчерпан и вреден...
 
Искате да разберете отвътре какво е ГЕРБ, толкова е просто! 

Погледнете с отворени очи Росен Плевнелиев. Той е ГЕРБ и ГЕРБ е Росен Плевнелиев! 

Това е същността и на самия Борисов, някоя си Цецка, Цецко и прочее празни хора, набутани като хиени в клетка, защото за да разкъсват всяка плът им е необходима глутница! 

Това не са елитни видове и никога не могат да съществуват сами, защото поединично са немощни, слаби и страхливи. Тези същества представляват държавната власт на България, а всъщност са марионетки на които се плаща за предателство с ваши пари.

Цялата им власт произлиза от предварително уговорен резултат на фалшифицирани избори. Нищо повече! Като прибавим към това и престъплението купуване на избори всичко се нарежда точно, както го виждате!


Моделът на този вид управление е вече изчерпан и вреден. Резултатът от прилагането му за четвърт век в България е поредната национална катастрофа в икономически и демографски смисъл. 

И не само! Забравете това, което виждате, защото то няма живот в себе си. Ще се само възпроизвежда като метастази на тумор и ще унищожава всичко по пътя си. 

Да, България е в опасност, но българите все още имат шанс! И докато има живо българско самосъзнание и с Божията помощ, решенията ще чукат по вратата ни…


 
 

Николай Марков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар