Лято

Лято

18 март 2016 г.

Война срещу „АФЕРА“! Да ви „сполай“ Господ само с „един ден на Веселина Томова“!

Никой не е успявал да победи в такава война, в която срещу теб лети валяка на държавата с всичките и услужливи слуги от всякакви сфери...
 
На 14 март 2016 г., в 12,15 часа, АФЕРА публикува: „ДА ТЕ ВИКНАТ В ГДБОП. ДА СИ НЕПРАВИЛНО ОБЛЕЧЕН. И ДА НЕ НОСИШ АВТОМАТ.“
 

Три дни по-късно – на 17 март, 9,30 часа, на вратата ми отново звъни униформен полицай. Този път носи „Постановление за налагане на глоба на свидетел по досъдебно производство“, подписано от въпросното лице, описано в статията „ДА ТЕ ВИКНАТ В ГДБОП. ДА СИ НЕПРАВИЛНО ОБЛЕЧЕН. И ДА НЕ НОСИШ АВТОМАТ.“  – „старши разследващ полицай при ТСБОП – Варна Николай Николов.

Наказателното постановление носи дата … 14 март. Същата дата, в която е публикувана статията ми. Униформеният полицай ми я носи три дни по-късно.
 

Лицето бопаджия Николай Николов е написал дословно, че: „установих“, че съм отказала да дам показания, „като заяви, че ще даде показания, след като бъде „сведено“ /цитат от протокола за разпит/, какъв е предметът на разследването и каква е ролята и в него“.
Лицето бопаджия Николай Николов е написал: „ПОСТАНОВИХ: Налага глоба в размер на 1000 лева /хиляда лева/ на Веселина Томова Захариева.“


Постановлението подлежи на обжалване в седмодневен срок пред наблюдаващия прокурор от Специализираната прокуратура по пр.пр. №487/2015 г. АФЕРА, естествено ще обжалва.

И сега – извън „протокола“ на безумните събития, произведени от ГДБОП:

ВОЙНАТА срещу сайта АФЕРА и мен – Веселина Томова, в качеството ми на собственик и главен редактор на сайта АФЕРА, се води безпрецедентно, арогантно, мръснишки, нагло, мракобесно, с всички прийоми на „ресурсите“ на държавата, законово, незаконово, с „вратички“ и направо с „изкъртени панти“.
 

Веселина Томова отказала да бъде разпитвана? Именно поради това се е явила надлежно във въпросния кабинет на въпросното лице бопаджия Николай Николов, вероятно да му гледа на боб, вместо да наблюдава комплексарския пистолет, окачен на снимка на стената на бопаджийския му кабинет?!
 

Веселина Томова поиска резонно единствено да бъде уведомена за какво досъдебно производство става дума, за което се иска от нея да отговаря на въпроси в качеството и на свидетел. Получи моментален отказ. 

След което саморъчно същата Веселина Томова написа и подписа мотивите си да не отговаря на въпросите на лицето бопаджия Николай Николов.

Що за ТАЙНА е въпросното досъдебно производство на Специализираната прокуратура и поради каква причина прокурорът не се е подписал под това наказателно постановление, а лицето бопаджия Николай Николов е определил САМОРЪЧНО тавана на глобата от 1000 лева?! Забележете! – постановлението е написано от бопаджията, ПРЕДИ изобщо да прати в Специализираната прокуратура протокола с моето обяснение!

Изпълнява ли поръчка и ако – да, чия поръчка изпълнява лицето бопаджия Николай Николов?
От близо две години срещу сайта АФЕРА и мен се води „префинен“ безобразен линч – комисии, всякакви лица, водени за ръчичка от режисьорите на постановката, изпълняват сценария  – АФЕРА да бъде занулена, заличена и смазана чрез глоби, наказателни постановления, дела с предизвестен край по схемата „опраскване“, с искове за десетки и стотици хиляди лева.
 

Никой не е успявал да победи в такава война, в която срещу теб лети валяка на държавата с всичките и услужливи слуги от всякакви сфери. Нямам илюзии. Никакви.

Но аз водя всяка война докрай. Дотогава докато окончателно не са ме победили. От една страна има и „добро“ в това, което се случва и то е, че ЗАСЕГА е избрана тази схема за натиск, защото може/ше/ и по друг начин – няколко наркоманчета, инспирирани, да ме пребият, да ме залеят с киселина, УЖ да ме ограбят и … СЪМ ПРИКЛЮЧЕНА И ЕЛИМИНИРАНА. 


После? НИКОГА и НИКОЙ, още по-малко специализираната прокуратура или лице като лицето бопаджия Николай Николов няма да разкрие поръчителите на подобен акт.

„ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН“, казва Господ в брилянтното писмо на руския старец Свети Серафим Вирицки.

Да ме прости Господ, аз ще ви кажа, типове нагли, които искате да ме видите в ковчег със затворени очи и уста завинаги, ще ви го кажа, няма да ви прокълна, просто ще ви го прошепна – да ви „сполай“ Господ само с „един ден на Веселина Томова“!

А какво е „един ден на Веселина Томова“? Да водиш ВОЙНА С МРЪСНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, желязно, хладнокръвно, докато душата ти е разкъсана на парчета до агонизиращия разпад на умиращата ти неподвижна майка…
 

ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН.
 

Преди аз обаче да си отида, преди обаче сайта АФЕРА да бъде затрит, ще берете страшни ядове. Защото Господ ме води. За да ви се притури.


Веселина Томова

Няма коментари:

Публикуване на коментар