Зима

Зима
Пролет

1 април 2016 г.

Дъшерята на Трифон Иванов Галина: Ние ще стигнем до истината... Каквото и да ни струва!

"Видях лицето на двуличието... Разбрах, че дори малките рибки искат да кълват на големи банкноти..."

Галина е една от дъщерите на легендата на българския футбол Трифон Иванов. В своя профил във фейсбук тя написа:

"Дойдохме си в България, за да изпратим тати... Събра ни за втори път всичките... Близки и далечни....тъгуващи, продаващи, жалеещи, вярващи и повярвали си! Сега си тръгваме, за да бележим началото... скоро ще приложим наученото... Ще ви ксерокопираме преживяното и ще ви предоставим нашата справка!!!

Две седмици ми отне, за да разбера, че няма НИЩО случайно... Че съвпаденията са нечие оръжие... разбрах значението на израза "конфликт на интерес"!... Почуках на МНОГО врати. Някои се отвориха...на други им беше наредено да се заключат... Звънях на много "познати"... Получих обратно обаждане от цели трима. Минах през институциите. Селски, местни, градски. Всичките под една команда! Видях лицето на двуличието... Разбрах, че дори малките рибки искат да кълват на големи банкноти... И чух 100 версии на "един обикновен 13 февруари".... "Юристи" разпечатват... и заверяват... такива нелепи схеми, чиито намерения дори синът ми може да "разчете"... "Адвокати" защитават нечовешки лъжи... а законите са ПОСЛЕДНОТО нещо, което може да се защити... Разбрах за съотношението 7000:20... погребение към 40 дни... сравних колко средства отделяме за нещата приживе и какво се случва, когато починеш! Сега си тръгваме... Багажник пълен с куфари и глави препълнени с въпросителни... Няколко тежки обиди... 


Безброй болезнени случки и КАТЕГОРИЧНАТА заявка, че НИЕ ще стигнем до ИСТИНАТА.... Каквото и да НИ струва!

И ти, който четеш това... и ЗНАЕШ, че си част от всичката тази помия... приеми моите най-дълбоки съболезнования... за това, че някъде по пътя загуби (или по-скоро продаде) единственото безценно нещо - душата си!



 Снимка личен профил на Галина Иванова във фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар