Зима

Зима
Пролет

17 април 2016 г.

Съботен бис (галерия)

Малките котета мъркат "на умряло", Кучкова свали всичко

Започваме седмичния обзор с една тъжна новина за златотърсачките и любителките на евтината слава. 


Ракетоносителят им и повелител на малките котета Валери Божинов ще си спести разходите за билети до Белград. Нападателят на "гробарите" е напът да закопае мечтите на десетки тунинговани девойки да напуснат селското стопанство завинаги. Той е влюбен и забележете - не в коте, а в истинска мачка. Неговата нова изгора е 39-годишната Биляна Дол, а с този трофей в леглото Божинов вече е баджанак с известния в близкото минало германски национал Томас Дол.

"С българки не се занимавам. Край с тях. Вече сме от около два месеца заедно. Щастлив съм с тази жена, честна е, откровена, супер сладка и най-важното красива е не само на външен вид, но и като човек. Чувствам се добре с нея, щастлив съм, влюбен съм и се наслаждавам на живота", заяви в интервю пред "Шоу" футболистът.

Той е зачеркнал нашенките, защото те го намирали в социалните мрежи, пишели му и той като възпитан човек им отговарял. А после изплуват не чак толкова възпитани чатове. "После си правят скрийншоти и ходят да си ги пускат по сайтовете да стават известни", разкрива схемата Валери.

И загатва, че може да остане да живее в Белград, защото там го уважавали.

Валери Божинов имитира Роналдо и се снима по гащи. Но пък е категоричен, че зарязва българските котета

Неговата май все още законна съпруга - Николета, обаче едва ли го уважава, след като Валери пропуснал да дойде на рождения ден на дъщеря си. И да плати сметката...

Други източници пък разкриват, че плеймейтката е била бясна, че няма да се домогне до 2 млн. лв., тъй като разводът между двамата бил факт. А тези пари Божинов ще вземе от бившия си клуб Спортинг, ако спечели делото срещу клуба в Лозана.

Лозанова претърпя крах и на фронта, където се чувства най-сигурна - класацията на Playboy. Варненката Ралица Иванова е номер 1 в подреждането на 100-те най-сексапилни българки у нас за 2016 година. Пред Лозанова се е наредила и бившата изгора на Андрей Арнаудов - Бориса Тютюнджиева, а двете не са в кой знае какви добри отношения. Още повече, че в един момент Бориса беше и нещо като шефка на Николета. Все пак за Лозанова е отредено място в тройката, което си е истинско признание, след като стана плеймейт номер едно преди десетилетие.

Николета претърпя крах в класацията за най-секси българки

Ася Капчикова и Моника Валериева допълват петицата, но едва ли има човек да посочи с какво те са по-сексапилни от една Теодора Духовникова, която е във втората петдесетица. Явно за тази класация е важно колко често се събличаш...

Преминаваме към американските вълнения на Кичка Бодурова. Тя била нападната индиректно от Гъмов и Ернестина Шинова с видео по време на концерта на дует Ритон. Явно бившите съквартиранти използват всеки удобен момент, за да се захапят.

"Живoтът мe e нayчил дa нe oбpъщaм внимaниe нa ниcкитe cтpacти, a дa лeтя виcoкo. Paзбpax oбaчe, чe зa жaлocт, в Бългapия зaвиcттa и злoбaтa ce пpeвpъщaт лecнo в яpocт – oт бeзcилиeтo дa пpиeмeш, чe cи пo-мaлък. Hякoи xopa тaкa и нe мoгaт дa зaбpaвят, чe ca дишaли пpaxa и въздyxa пoкpaй мeн и нe cпиpaт дa мe cпoмeнaвaт, и дa ce излaгaт. Ho тoвa cи e личнo тexeн пpoблeм. Moят cвят e дaлeч пo-paзличeн – бeз кoмплeкcapи и зaвиcтници, a c дocтoйни xopa", отговори Кичка. Какво да кажем, ВИП до ВИП-а, мила моя, майно льо...

Софи Маринова ще роди бебе на новото си гадже Гринго. Това едва ли изненадва някого, все пак и Софи анонсира, че ще роди поне 2-3 деца на изгората си. Новината е, че поне бебето ще си има баща, който не е свързан по роднински с нея. Бразилската сага, в която Лоренцо трябваше да вика "тате" на сина на истинския си баща, ще бъде прекъсната. Сега остава да стискаме палци да се сбъдне мечтата на певицата да си има момиче.

След като здравето на певицата Пламена виси на косъм заради анорексия, обществеността се загрижи и за състоянието на друга популярна личност - Весела Тотева. Дизайнерката и съпруга на бившия футболист на Левски Елин Топузаков изглежда нездраво слаба на скорошни фотоси, а според слуховете е заковала кантара на 39 кг.

Блондинката дори споделяла дневното си меню без притеснение. Закуската й била от 2 ягоди, 1 орех и 15 грама сирене ементал. За обяд похапвала домат, стрък магданоз и чаша вода, а вечерята й се състояла от една ябълка и чаша мляко.

От подобно меню краката й няма как да не приличат на клечки, не е необходимо да си диетолог.

Весела Тотева е отслабнала драстично

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева могат да се похвалят с доста сложна връзка. Любовта им е на приливи и отливи, а последната клюка гласи, че отново не са заедно. А на кого му пука? Изводът е, че Йоанна е най-добре да си гледа общинския съвет, защото така и няма да стане голяма звезда. Въпреки силния си старт в светския живот и Ненчо Балабанов трябва да си остане звезда в театъра. Музикалните му напъни не се различават от тези като тв водещ и засега не се радват на особен успех.

Колкото и неочаквано за някои да звучи - името на България е все по-актуално в британския кралски двор. След като роден дизайнер облече херцогинята на Кембридж, от книга става ясно, че нашенец е мачкал чаршафите с Кейт Мидълтън. Тя имала тайна страстна връзка с българин, който живеел от години в Лондон. Това разкритие прави в книгата си "Скандалите на кралския наследник" британският хроникьор Арчибалд Сандърс.

Българинът имал сенчест бизнес, а Катрин отдавна е скъсала отношенията си с него. Името му не се споменава, но все пак има инициали - А. М.

Мащехата на принц Уилям - Камила, пък стигнала по-далеч и дори поискала ДНК тест на внука си Джордж. Тъй като не приличал на баща си и дядо си Чарлз. Ние бихме добавили само - слава, Богу!

Нищо кралско няма в желанията на Рут Колева. Като всяка жена тя иска семейство и ако срещнела подходящия мъж въобще няма да се бави със сватбата и децата. Малко като заплаха звучи, но пък всеки заслужава да бъде щастлив. Нека търсенето започне сега!

Нещо с мъжете го закъса и плеймейтката Елена Кучкова, след като дългогодишният й приятел видимо си е стегнал багажа. Елена се хвалеше с връзката си с политика Любомир Ников, известен като Любо Бентлито.

Но страданията на едни водят до радостни мигове при други. Кучкова зарадва хиляди самотни мъже с еротични снимки, на които позира чисто гола. Засега повечето изпадащи в екстаз са тийнейджъри, но пък нищо чудно да се появи някой с прякор Линкълна, Мазератито или пък Кайена.

Кучкова остана без мъж и лъсна гола

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/04/16/syboten-bis.299626,image8#photo

Кучкова остана без мъж и лъсна гола

Нина Добрев едва ли страда от липса на ухажори. Родната гордост в Холивуд обаче внася смут сред половинките на актьорите. Новината, че Нина Добрев ще се завърне в последния сезон на сериала "Дневниците на вампира", предизвика радостта на феновете. Но пък Ники Рийд не е особено щастлива и е видимо притеснена нейният съпруг Иън Съмърхолдер да си припомни топлината на чаршафите с марка "Добрев".

За всички, които подозират половинката си в изневяра или пък са я хванали на местопрестъплението, даваме за пример Иги Азалеа. Рапърката сложи в релси шавливото си гадже и годеник Ник Йънг и го заплаши, че ще му клъцне достойнството, ако се осмели да й изневери повторно.

Пред радиостанция в Маями тя се закани да скъси "малкия Ник" с една четвърт, което звучи като истинско благоволение. А и ще има място за действие на следваща жена, ако Ник и Иги се разделят.

 Иги Азалеа не се шегува с гаджетата си

 
Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар