Зима

Зима
Пролет

25 април 2016 г.

Мадам В. изгубена в превода да ни замеси баница "Доган"

Много ще е любопитно как Мадам В. ще се разчекне между любовта си хем към Боко, хем към Доган...
 
 В ефира на Нова телевизия цъфна – кой? Е, как кой. 

Мадам В., която трябваше да ни изгуби в превода на това какво било станало на Националната конференция на ДПС. Флиртаджийската я подкара Мадам В. Като за пред камера, барната с перлено герданче и перлени обички. Дано да ги е харесал Ментата.

Мадам В. „била чула“ /колко да е чула Мадам В., като АФЕРА го написа още вчера. Пак АФЕРА първа написа и за „завръщането“ с промени в устава на Доган/, че Доган не излязъл лично да чете словото от трибуната, защото НСО му забранила, ама тя смятала, Мадам В. де, че просто Доган не излязъл, защото щял да фокусира вниманието върху себе си, а пък все пак редно било да даде път и място на новия председател.
 

Мадам В. се била срещала с Доган, ауууу, ама веднага след „това, което се случи с Местан“, и си говорили с Доган за „геополитика“ пък, нъц-нъц, и на Мадам В. много и липсвало, че новият председател на ДПС в речта си не рекъл нито дума за „геополитиката“. Липсвала и на Мадам В. тая пуста „геополитика“.
 

Мадам В. „откри Америка“, че ДПС обявили война на ГЕРБ и се готвели за предсрочни избори – нещо, което АФЕРА пише поне от шест месеца назад във времето.
 

Мадам В. прозряла и че Доган щял да започва война с Местан. Здрасти, че бързам. Като че ли досега Доган играеше ламбада с Местан след предателството му към ДПС.
 

На въпрос какви са отношенията между Пеевски и Доган, Мадам В. – иначе информираната „Мара подробната“, уж си говорила с Доган, уж си пие питието с Ментата, пък рече: „Аз мога да ви кажа в какви отношения съм с тях двамата, но не знам те в какви отношения са“.
 

Водещите естествено пропуснаха да я попитат за отношенията и с „двамата“.
 

Турските служби притежавали много кадрови досиета на български активисти от ДПС и така ги притискали, Мадам В. имала съмнения кой бил отговорен за това, ама, фръцкайки си перлените обички, пропусна да спомене. То, освен клюки да събираш, за истинска журналистика се иска и „дупе“, т.е. храброст.
 

На реплика от страна на водещата, че тези дни е бил публикуван скандал с „морските Сараи“ на Доган, Мадам В. сбърчи носленце и излъга без да и мигне оченцето зад скрупульозните очила: „Кога е излязло, не съм го чела?!“. 

„Предстои битка между Местан и Доган“, заключи Мадам В. глупашки, като че излиза от помощното училище.  Добре, че Мадам В. ни рече, че „предстои“ битка, защото очевидно според бъдещето време на което акцентира, Местан и Доган  досега са я карали на минети.
 

Сега много ще е любопитно как Мадам В. и подобните й ще се разчекнат между любовта си хем към Боко, хем към Доган. АФЕРА отдавнааааа написа, че Доган обръща палеца надолу за Борисов и ГЕРБ. През това време Мадам В. и подобните и въртяха баници на Боко и Пеевски. И правеха кинти. 

Сега им гледайте сеира на Мадам В. и подобните – как обръщат палачинката. И бъдете сигурни – пак не е безплатно.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар