Зима

Зима
Пролет

25 юни 2016 г.

Най-много рИват тези, които ще загубят порциите от фондовете и постовете!

Не мога да разбера защо европейските идеали са отъждествяват с ЕС в сегашния му вид!

ЕС изразходва около 6 % от годишния си бюджет за персонал, администрация и поддръжка на сградите си. 

В Европейския парламент 7652 души работят в генералния секретариат и в политическите групи. В Съвета на Европейския съюз около 3500 души работят в генералния секретариат. Постоянен персонал от около 1750 лингвисти и 600 души помощен персонал само в Европейската комисия. В службата за устен превод на Комисията работят 600 щатни преводачи, 3000 преводачи на свободна практика и 250 души помощен персонал.

Никой никого не трябва да издържа! Затова британците искат да се махнат! При свободно движение на хора, стоки и капитали, всеки издържа себе си! Издръжката е за бюрокрацията! Тя скапва съюза!
 

Една прекрасна идея за икономическо обединение на европейските държави, за по-бързо възстановяване на обрулената от Втората световна война Европа, се изроди в политически Франкещайн! Сега децата му рИват, че франкещайнът се разпада и те не могат да смучат последните капки живец на електората им! 

Идеята за икономически съюз се изроди в чиновническо-бюрократично издевателство върху хората, изхранващи цялата паплач кабинетаджии! Затова се случи Брекзита! Ще последват Холегзит, Унгегзит и т.н. 

Единственият начин да се спаси идеята за свободно движение на хора, стоки и капитали, със запазване националната идентичност на НАРОДИТЕ, управляващи държавите си, е да се изметат хилядите безскрупулни, високоплатени и корпулентни чиновници и се възродят идеите за мирно съюзяване на равноправни европейски държави, направено от Виктор Юго през 1851 г. Днешното е корупция!
 

И смешен плач!
 

GB няма да излезе от ЕС, но референдума ще катализира разгонването на чиновническата паплач! Това е историческата му мисия! Ако това не се случи, никой няма нужда от ТОЗИ ЕС!

Най-много рИват тези, които ще загубят порциите от фондовете и постовете! Не коментират какво и как да се промени, а че ще разпадне, което няма да се случи! 

Плашат хората, за да си запазят приходите! Юнкер, Рампой, Станишев!



Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура (1995 – 2008), Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар