Зима

Зима
Пролет

11 октомври 2016 г.

Николай Ненчев назначил проститутка на висок пост в Министерство на отбраната

Управителката на „Снабдяване и търговия" Ралица Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите на софтуерната програмата на дружеството
 
Бивша проститутка е била на висок пост в Министерството на отбраната. 

Назначението е на министър Николай Ненчев, обяви в социалната мрежа Емил Василев, който е зам.-председател на партия РЗС и адвокат. Той е бил защитник на политолога Антон Тодоров, срещу когото Ралица Русева е завела дело за клевета.

Ето какво написа във "Фейсбук" адвокат Емил Василев
, цитиран от Епицентър.бг:

"Рядко коментирам адвокатската си практика, но днес ще направя изключение. Причината е, че като защитник на известния политолог и медиен коментатор Антон Тодоров спечелих делото, което една бивша високопоставена служителка на Министерство отбраната, уличена от него в проституция, бе завела за клевета.

Оказа се, че дамата наистина е проституирала в миналото и има доста криминални регистрации, а съпругът и синът й също са криминално проявени.

Съдът оправда Антон Тодоров за клевета, а по повод на дамата с бурно сексуално и криминално минало се замислих: Боже, колко много боклук стига до върховете на държавното управление, Боже!"


Антон Тодоров отиде в съда, след като една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не получи допуск за класифицирана информация като директор на дружеството „Снабдяване и търговия" на Министерство на отбраната. Тогава той обяви в национален ефир, че има три регистрации за проституция.

През април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия" Русева подаде оставка. Тя стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството.

Ралица Русева и Николай Ненчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар