Зима

Зима
Пролет

29 ноември 2016 г.

Хак да си ви Боко и компания с „нова премяна“

Срамувам се от народ, който може да допусне тип, като тоя кабелар, чиято „интелигентност“ е изписана на мутрата му, да се изживява като министър–председател. 


По btv тоя тип, заяви, че щял да остави Петър Москов като министър, защото НЯМАЛО КОРУПЦИЯ ПРИ МОСКОВ И ОБВИНЕНИЕТО МУ НЕ БИЛО ЗА КОРУПЦИЯ.

НИЩО, ЧЕ Е ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ТО КЪМ ЕРДОГАН, КАБЕЛАРЮ, С ТРИ ПРЪСТА „ПАТРИОТАРСКО“ ЧЕЛО!

Кабеларят изплещи купища манипулации как щели да спасяват държавата и пропусна да обясни бакалската, колко струва държането на бай уя под шлифера на Боко.

Срам ме е, че в тази територия няма никаква ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЧЕ ИМА САМО ТЪРГАШИ И ИЗМЕКЯРИ, КАКТО И ОВЦЕ, И ГОВЕДА, НАРЕЧЕНИ НАРОД, КОИТО САМО СЕ ХИЛЯТ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ И СЕГА ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ И НА ЕДИН КАБЕЛАР. КАКТО И НА ИЗМЕКЯРИТЕ МУ – АГЕНТА НА ДС И ОТВРАТИТЕЛНИЯ ЛИЦЕМЕР АТАКИСТ.

Хак да си ви Боко и компания с „нова премяна“.

След като няма прокуратура и правосъдие в тази държава, още по-жалкото е, че не се намери и нито един със сърце, за да ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО ТАЗИ ПАСМИНА.

П.П. Имах участта да имам контакт с тоя тип кабелар, докато правех предаване в кабеларката му. Потрес. Отврат. Това обаче е друга тема, от която ми се повръща.


 Веселина Томова, колаж: Матей Димов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар