Зима

Зима
Пролет

28 ноември 2016 г.

К. Кеворкян: Когато Борисов казва, че няма да сме буфер, ние ще сме търбух

"Бойко Борисов е народен артист. Игра, както е играл няколко пъти вече."
 
В интервю за Нова ТВ Кеворк Кеворкян коментира събитията в Харманли: 

„Направиха една репетиция и ние трябва да кажем истината, че не сме готови за нищо. Трябваше да се случи това, за видят нашите абдали, какво ни чака. Пиша от много време за нашествието на ордите. Ердоган разбира, че срещу себе си има една импотентна Европа. А когато Бойко Борисов казва, че няма да сме буфер, ние ще сме търбух. Ние не искаме да видим нещата такива, каквито са. Страх ни е.

Не искаме да видим циганското нашествие. А какво е казал Цветанов… нямам ума да коментирам Цветанов. Народа няма вина, той провижда, това, което щеше да се случи. Всяка баба от репортаж по телевизията провижда повече от това, което е казал Цветанов.

Нашата власт няма кураж и никога, и за нищо е нямала кураж, освен там… да строи нещо.

Бойко Борисов е народен артист. Игра, както е играл няколко пъти вече. Управлението е малеби. Нашият „черен петък“ не е три дни, а върви непрекъснато.

Слави свърши добра работа с референдума, но се наблюдава вдетиняване в собствената му пропаганда. Надхвърляне на възможностите. Яд ме е, че Краси Рядков, който успешно играеше Бойко Борисов, вече няма да го прави, защото с всичките си усилия те /“Шоуто на Слави“/ му дават на Бойко на тепсия властта. Те са неговите кокили.

Едни притворни хора пишат историята за антикомунизма. А вътре ще напишат ли, че Георги Марков е автор на „На всеки километър“? Идва ми да им кажа на тия притворни антикомунисти – вдигнете пак „Света Неделя“ във въздуха, че да покажете колко е лош комунизма…“

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар