Зима

Зима
Пролет

15 януари 2017 г.

„Голият директор“ бил „монтаж“, рече прокуратурата?!

А… журналистката? И тя ли е „монтаж“?

АФЕРА не написа нито ред по разразилия се скандал с „голия директор“, виден представител на соросоидното общество, съветник на неотразимата Меглена Кунева и „прекрасен директор“, според засипалите ни като лавина тв участия на едно лице – ревностен защитник на „прекрасния“.

Гнусната история със съветника на Меглена Кунева, когото злите езици спрягаха и като пробутван за бъдещ служебен министър на образованието, впрочем нагледно показа докъде сме я докарали с българското образование. 


Какво има за чудене? Щом Кунева стана И министър на образованието, що за чуденки пръскаме наляво и надясно?

Прокуратурата набързо спретна проверка, която, както се случва при всички скандални записи, свързани с Властта, още по-набързо оповести, че ставало дума за „монтаж“.

Единствен вестник „Галерия“ извади информацията, че снимките на „голия директор“ са свързани с още едно лице, което също лъщи с него като „голата истина“. Това лице е журналистка, работеща в столичен вестник, от години свързвана по комерсиални начини с Властта, пише вестник „Галерия“.

Нито една медия, или телевизия, хукнала да защитава „голия директор“ и думичка не обели, че в скандала има замесена и журналистка. А сред „народните будители“, както се казва, освен тружениците на образованието, се нареждат и журналистите, нали така?

АФЕРА публикува и другата частичка от пъзела от скандала с „голия директор“. Зачеркнали сме лицето на журналистката. Но вие ще се сетите защо „голия директор“ е „монтаж“, прекрасен е, жертва е на злобен компромат и още каквото още се сетите, а родното образование под егидата на Борисов и Кунева, както и на соросоидите, били мерзки ударени от „лошите“.


И защо у нас истината е монтаж, а „монтажът“ е истина.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар