Зима

Зима
Пролет

26 януари 2017 г.

Светльо Витков: Продължавам да вярвам в силата на усмивката и хумора

"Българите си показаха рогата, заявявайки ясно, че не могат повече да търпят да бъдат тъпкани. Затова се надяваме, че ще дадат шанс на нови лица като нас."

 
Това заяви лидерът на ПП "Глас Народен" Светльо Витков в интервю за Агенция "КРОСС". 

Поради тази причина той се надява неговата партия да получи доверието на избирателите на предстоящите предсрочни парламентарни избори, които ще се проведат на 26-ти март.

"Както знаете, ние не притежаваме медии, така че ще обикаляме страната. Имаме 17 сериозно действащи структури. Надявам се да образуваме и още нови. Всичко зависи от българския избирател. Дали му е писнало едни и същи да го лъжат, или ще даде вот на доверие на хора, които не са го лъгали до този момент - това зависи само от него", каза Светльо Витков.

Витков е рожденик днес, навършва 46 години и коментира, че се чувства изтощен от политиката, "но се стреми да остане с усмивка на лице".

"Въпреки че благодарение на годините, прекарани в политиката все по-трудно се усмихвам, все пак продължавам да вярвам в силата на усмивката и хумора".

Извън политическия живот Светльо Витков продължава да развива успешно музикалната си кариера. Преди около седмица неговата група  "Svetlio & the Legends" пуснаха новия видеоклип "Гребанье". Песента, която е направена в типичния за Светльо пънк аранжимент, е посветена на един стар хит на оркестър "Камчия" -"Комбайна-вършачка".

"Продължаваме, концертите текат". Светльо се похвали, че билетите за предстоящия на 4 февруари концерт, който ще се състои в "Терминал 1", вече са почти разпродадени. След това предстоят концерти в Пловдив, Ловеч, Варна и други градове. 


"Обикаляме страната както обикновено", завърши Светльо Витков.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар