Зима

Зима
Пролет

30 януари 2017 г.

Кат Денингс гледа към голямото кино

Сладката Кат Денингс успя да си изгради солидна актьорска репутация в телевизията, но сега е решила да плени и публиката в тъмните киносалони.
 
Тя посегна за пръв път към славата с няколко малки роли в пълнометражни игрални филми като “40-годишният девственик”, “Къщата на голямото мамче”, House Bunny, Nick and Norah’s Infinite и двата страшно успешни хита от комиксовата поредица “Тор”.

Денингс е сочна и пищна млада дама, родена в Пенсилвания и израснала в Лос Анджелис. Тя има привилегията да е възпитана в семейството на баща поет и майка фармаколог с добри средства и амбиции за своето дете. Родителите на Кат са съгласни тя да приключи с образованието си още на 14 и да се впусне в преследване на кариера в развлекателна кариера, пише "Труд".

Първият по-голям успех идва с участие в един от епизодите на “Сексът и градът”. Още тогава тя се позиционира в пространството като сексуално атрактивна и излъчваща независимост млада актриса с огромен потенциал пред себе си.

Днес Кат е твърдо решена да се възползва от всички възможности, които се появяват по пътя към пълния и плътен екранен успех.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар