Зима

Зима
Пролет

10 януари 2017 г.

Цацаров, аре стига с Обиколната!

Как пък едно престъпленийце не зърна Цацаратурата у Бай Хуй и неговата ОПГ!
 
Че се демонстрира нагледно, пропагандно и пиарно, че „борим“ корупцията по „високите етажи на властта“ – ясно.

Че се разработиха ужким за пред Европата, че и ний го можем ужким като Румънията – пак ясно. 

Че повдигаме обвинения все по Обиколната – още по-ясно.

Как пък едно престъпленийце не зърна Цацаратурата у Бай Хуй и неговата ОПГ! 


Да удариш пловдивския кмет, който отдавна е с палец надолу от Боко Тиквата, е все едно, да наредиш пасианса на същия от Банкя, дето те е назначил за главен прокурор.

Цацаров, аре стига с Обиколната! В Пловдив пипаш, щото на Боко Тиквата му е удобно, а във Варна не смеете да пръднете – ти и цялата ти прокурорска пасмина. В София – също, щото там пък корупцията се хили като пача.

СИМБИОЗАТА не е дори и докосната от цацаратурата. Щото, ако я пипнат, като дръпнеш чорапа на Боко, гащите на Пеевски ще се разплетат. И обратно.

Кого лъжеш, Цацаров? Себе си? Европейците – мазмантии, още по-корумпирани и от наш’те? Цялата държава дни наред е затворена и спряна, ЗАРАДИ КРАДЕНЕТО ГОДИНИ НАРЕД НА ГРУПИРОВКАТА МУ, цялата ужким „европейска държава“ затвори, заради една нормална зима, защото крадоха чрез обществени поръчки и каквото още се сетиш със задниците си, а цацаратурата ужким работи с евтини „упражнения“.

АФЕРА отдавна го предрече. Ще му писне на някой. Така ще му писне, че като паднат двама-трима посрани прокурори, съдии или висши ченгета по очи на паважа, ще се насерете всичките.

Без изключение.

Защото сте страхливи като мишки. Ербаплъка ви е само за пред дръжките на микрофони. Дето ви свалят циповете.



Afera.bg, колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Няма коментари:

Публикуване на коментар