Зима

Зима
Пролет

28 февруари 2017 г.

Всичко е тв селска вечеринка между ГЕРБ и БСП!

Ало, балъците, не ви ли прави впечатление, че никаква предизборна кампания не тече?
 
Поне такава, каквато я знаем от години и поне такива, като нас, които помнят много предизборни кампании на територията, наречена България.

Не вдянахте ли най-после, че всичко се върти около безобразно некадърна, телевизионна, селска вечеринка между ГЕРБ и БСП, в пълнежа са такива като Марешки и други подобни индивиди, с кинти.

Дни наред ни занимават с „порно-сериала“ „Корнелия – Боко“ – кой какво искал, за да се яви на тв дебат, кой къде го сърбяла оная работа и кой на кого се обадил по телефона. И с това се откланя УДОБНО вниманието от всичко онова, което СЕ ГЛАСИ ЗАД КУЛИСИТЕ. И което не е за пред балъците.

На практика истинска предизборна кампания няма. Като изключим безсмисленото обикаляне на твърдите електорати, които са толкова зомбирани, че вали–гърми ще си гласуват за „олигарсите“ – както в ГЕРБ, така и в БСП. ОГЛЕДАЛНИ ОБРАЗИ.

И целият народ трябва да се вторачи в идиотизма, че не можело да се състои дебата между Корнелия и Боко. Толкова евтин пропаганден СЪВМЕСТЕН пиниз, че само олигофрени могат да му се вържат.

И какво като има дебат между Корнелията и Бокото? Какво ще чуете, освен лицемерните им фалшиви бляботения? Едната, рожба на Костов, ще обясни ли като как баш нея турнаха да управлява външно-търговски дружества, и като как уж Станишев я уволни, пък после го прегърна? Едната, дясна костовистка, сега квичаща като социалистка, бореща „паралелната държава“, нищо, че в тая „паралелна държава“ все са аверите й.

Другият, „Кръстникът“ на „Групировката“, дето му целуват ръката, а някои в Симитли може и друго да му целуват, ще обясни ли как се краде една цяла територия и как се унизява един цял народ, просто защото се използва, че е „лош матриала“ и посмъртно няма да излезе спонтанно по улиците да го помете… 


Другият, мачкал ушите на Бай Тошо, държал си книжката от БКП, отказвайки да се деполитизира в МВР, а сега пръв „десен“. Огледални образи с Корнелията.

Всичко, което в момента върви е пунта–мара. „Колосите“ ГЕРБ и БСП знаят прекрасно, че никой от тях няма да може да управлява нито самостоятелно, нито в каквато и да е рехава коалиция. И даже не се напъват да правят кампания, а като клоуни подскачат единствено пред камерите. Наговарят се зад кулисите, менкат си „олигарсите“ като „свръзка“, а балъците чакат… дебат! Еба ти, цирка!

Всеки, който има и малко останали мозъчни клетки на тази територия, наречена България, няма да си позволи плюнката върху съвестта да отиде да гласува за цялата тая симбиозна пасмина.

Защото, както казва Жан Рено: „Никога не се връщайте там, където веднъж са ви предали.“



Afera.bg, колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“: Поздрав за началото на предизборната кампания. Аз напускам цирка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар