Лято

Лято

22 февруари 2017 г.

ЦИК изтегли жребия за номерата на партиите и коалициите в бюлетината

Първият изтеглен номер бе номер 21 и той се падна за Реформаторския блок и Глас Народен
 
ЦИК изтегли жребия за номерата на партиите и коалициите в бюлетината за предсрочните парламентарни избори на 26 март. 

На събитието присъстваха представители на партиите и коалициите. Независимите кандидати ще бъдат подредени след номерата на изтеглените партии и коалиции в своите региони. 

Председателят на ЦИК Ивилина Алексиева пожела "една спортсменска надпревара", след като припомни процедурата по тегленето на номерата, съобщава Cross.bg.

Първият изтеглен номер бе номер 21 и той се падна за Реформаторския блок и Глас Народен. За БДЦ се падна номер 7. Номер 19 бе изтеглен за политическа партия Национална републиканска партия. 


Следващите номера, които бяха изтеглени са съответно: номер 18 - КОЙ - Бъларска левица и Зелена партия, номер 20 - Българско национално обединение, номер 14 - Политическа партия Възраждане, номер 9 - ДПС. Коалиция АБВ, Движение 21 ще се явят на изборите под номер 8 в бюлетината. 

Под номер 6 ще е партията на Веселин Марешки - Воля. Номер 2 бе изтеглен за партия Движение за радикална промяна "Българската пролет". Под желания номер 1 на изборите ще се яви партия ДРОМ. Партия на Зелените ще е с номер 12. 

Номер 17 ще е за Обединени Патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО. Номер 13 се падна на ДОСТ. Политическа партия Движение напред България е с номер 3. 

Номер 11 бе изтеглен за партия ГЕРБ. Веднага след тях беше изтеглен и жребият за БСП - номер 10.


Няма коментари:

Публикуване на коментар