Зима

Зима
Пролет

9 февруари 2017 г.

Безхаберието, безотговорността и лаишкото отношение е в НАС!

Ние си направихме държавата такава. С хитруване, с нечестивост, с подлост, с нехайство и липса на каквато и да е отговорност...
 
Крали, крали, яли, пили, крали, крали и пак яли през тези 30 години управление и направили България разграден двор! 

Комунисти, социалисти, демократи, центристи, царисти, либерали и колаборацията от тях! 

Потоп. Загинали. Изчезнали хора. Страдащи. Бедстващи! Безотговорност ЧОВЕШКА, казвам го с насмешка! Все някой ни е крив, все друг ни е виновен! Хайде стига вече!

Политиците се излъчват от нас, живеят между нас, не са внос от друга Галактика. Това са същите тези, с които сте играли, пораснали, учили, състезавали сте се професионално и интелектуално. Депутатът Георги е Гошо от високия блок в Надежда, народния представител Петър е Пешо от Нова Загора, синът на даскала. Вяра е Верчето от Ардино, с баба й от онзи големия род!

Безхаберието, безотговорността и лаишкото отношение е в НАС, това сме ние! Ние си направихме държавата такава. С хитруване, с нечестивост, с подлост, с нехайство и липса на каквато и да е отговорност. Така си подреждаме държавата! И все друг ни крив! А на крива ракета, Космосът й бил крив! Това е положението!

Или трябва да влезем в правия път веднъж завинаги и да се отърсим от стария традиционен Бай Ганьовски маниер, или ще си останем в омагьосания кръг на собствената си налудничава обърканост! 


Имаме свирепи управления, които са оставили България на произвола на съдбата, занемарени институции, лаишки стопанисвани важни стратегически обекти, разпродадени държавни активи за милиарди (собственост на народа), имоти на Суверена, дадени под аренда на Сульо, Пульо и Жмульо - на червените роднини, деца, приятели и близки и сега ревем...

А?

А къде бяхте, докато е била Голямата лапаница тези 30 години? Къде бяхте и защо спахте? И каква отговорност да търсим от хора, които не са Човеци??? Колко от Вас подадоха ръка на друг, за да окажат помощ? Колко от Вас се притекоха на помощ? Колко бяха отговорни за делата и постъпките си? Колко се разкаяха, помолиха или потърсиха прошка?

Глас в пустиня, нечестивост, аморалност, упадък, лошотия, далавера, наркомания, игрички, кражби и унищожение. Вместо всички сили на разума да се впрегнат срещу душманите, народът си хортува тихо и кротко на заплатката. 


Утре ще живеете в пустиня..., ако не се размърдате. Да Ви е ясно и сладко...

Един да ме чуе, дано предаде на останалите!



Цвета Кирилова

Няма коментари:

Публикуване на коментар