Зима

Зима
Пролет

26 март 2017 г.

Корнелия Нинова (БСП) върна Борисов на бял кон!

БСП не обели нито една ясно аргументирана остра критика и по места срещу ГЕРБ, защото по места са в СИМБИОЗА с гербаджиите зад кулисите...
 
Още от първия ден след президентските избори, веднага след встъпването на президента в длъжност, и моментално след появата на ЖАЛКОТО служебно правителство, съставено С ОДОБРЕНИЕТО на Корнелия Нинова, АФЕРА в прав текст и прямо ви го рече: БСП-то на Нинова връща Бойко Борисов на власт за трети път на бял кон!

Блестящо прав е Георги Дренчев, когато коментира: 


„Когато бучахме срещу служебната бутафория – хейт, когато бучахме срещу бутафорната ездачка – хейт, когато казвахме, че стоят смешно – хейт. Ами яжте му на боко главата сиренясала, нещастници!“

БСП направи най-тъпата и безумна предизборна кампания, която можеше, ако въобще може да се каже, че имаше някаква „кампания“, освен кретенските тв участия по големите телевизии на т.нар. „нови лица“ и на самата Корнелия, която превъзбудено, като на три линии, изглеждаше нелепо, подскачайки и редейки глупотевини за раждаемост и нищо конкретно за кражбите, далаверите, огромната корупция!

БСП не обели нито една ясно аргументирана остра критика и по места срещу ГЕРБ, да бяха чели по цял на избирателите си сайта АФЕРА, им стигаше, но и това не направиха, защото по места са в СИМБИОЗА с гербаджиите зад кулисите.

Корнелия Нинова се качи и на кон, за да пунтира хъшлашкия стил на Борисов, но и това не и помогна да извади и мотивира  всички онези, които на президентските избори упражниха протестен вот срещу Борисов – за Радев – нещо повече, тя отврати точно колебаещите се и онази вълна, която гласува за „червения“ Радев. Нинова изобщо не разбра дори, че президентски избори и парламентарни избори са нещо абсолютно различно!

БСП набута в листите си по места компрометирани лица, които отвратиха дори самите червени. Не посмя да се противопостави Нинова и на откровено гербаджийското служебно правителство, което пък доведе до отврат точно онези, които Нинова можеше да привлече като гласоподаватели срещу ГЕРБ.

Нинова дори стигна до малоумието да обяви и „битка“ на ДПС по места, с което вбеси тотално и Доган. МВР-то, което е под опеката на президента, който пък е избран основно с гласовете на червените, дни преди изборите хукна да мачка хората на ДПС и то по села, които са техни, техни, не заради купуване на гласове, а заради гласоподаватели, които са техни, вместо да гони тия на ДОСТ. И за да разчиства червената схема за търговия.

Точно Нинова, която изрече, че ще управлява с т.нар. „патриоти“, не реагира и остро на режисираната „постановка“ с блокадите на границата, които на практика обслужиха и мобилизираха достаджиите.

И ако ДОСТ се промъкне в парламента, това ще е по вина именно на Нинова /БСП/ в сие с „патриотите“.

По-тъпоумно поведение по избори и по-смешна кампания не можеше и да има. Самият цирк, наречен парламентарни избори 2017, показа мерзкото лице на СИМБИОЗАТА.

И сега започваме пак отначало.

ОЧЕВАДНО е, че в тая държава трябва да бъде създаден нов проект, който да помете всичките тия некадърни, ояли се от власт, и незнаещи къде се намират, „политици“.

А на онези, които сляпо, безмозъчно и келепирджийски подкрепяха глупостите на Нинова и сие в БСП, хак да им е, не АФЕРА ви е виновна, че провидяхме истината още на старта на т.нар. „промяна“ в БСП с Нинова.

Затова, вместо да хейтите нас, ударете си главите в стените. И си носете на рамо Бай Хуй, донесен на гърба на кобилата /на/ Корнелия.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар