Зима

Зима
Пролет

15 април 2017 г.

Корнелия Нинова се вживя в ролята на "образцова демократка", а вопиеше срещу демокрацията преди изборите

Нинова да седне с Асен Марков, който разбира от "реална политика и олигархични практики", за да спасят положението поне със Сарая...

Корнелия Нинова скочи срещу Владислав Горанов и Цветан Цветанов - на Разпети петък не спирали с "агресията и личните нападки". БСП не искала промяна, а подмяна. Сякаш не е вярно, апропо.

Нинова се реднала пред икони във Фейса, ЦЯЛАТА В БЯЛО, ти да видиш. Нали падна от Черния кон - ЦЯЛАТА В ЧЕРНО, както не спряхме да пишем, че ще се случи още от Тодоровден. И задава въпроси за демокрацията на "уважаемите господа".

Колко била демократична държавата, в която управляващите си "купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила".

Каква била "тази партия, която преди изборите е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях става част от него". Не че не коткаше Красимир Каракачанов преди вота. Обаче го загуби. И?

Е, и такива като Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров вървят след победителите, не само журналисти като Асен Агов.

Корнелия Нинова загуби "спечелени избори" според Сeргей Станишев. Бойко Борисов я литна с организирана загуба на президентския вот - Цецка Цачева дори не влезе в парламента.

Сега се вживява в ролята на "образцова демократка", а как само вопиеше срещу демокрацията преди изборите, за да изчопли "носталгичен вот". И се провали с гръм и трясък.

Както и десарско-ченгеджийската кохорта, която още преди изборите за президент залагаше, че тя ще е следващият премиер на републиката.

Няма утеха за Корнелия Нинова - американците си прокараха "довереното лице", което привлякоха към сътрудничество с "обещание за реализация в Голямата Игра", през БСП. Написахме го преди вота. И премиер не стана. Сдоби се и с опозиция в БСП. Лошо.

"Виждам, че дори и днес, когато е време да замълчим, г-н Горанов и г-н Цветанов от ГЕРБ не спират агресията и личните нападки. При това го правят в такъв синхрон, че дори използват едни и същи изречения: БСП не е искала промяна, а подмяна. Очевидно тази опорна точка ще се развива в следващите дни.

Разбира се, че ще оставя това без коментар, защото е толкова очевидно кой подмени предизборните си обещания със следизборни "преговори " за постове и власт. Но няма как да подмина другата опорна точка- че БСП ще бъде деструктивна сила за България, защото, видите ли, г-жа Нинова отказала да стане Председател на Народното събрание.

И тук имам два въпроса към уважаемите господа и един коментар: 1. За България: колко демократична е държава, в която управляващите, за да нямат опонент , си купуват и отглеждат опозиция, защото в последните две седмици покупко-продажбата върви с пълна сила.
 

2. За партиите: каква е тази партия, която преди избори е алтернатива и промяна на статуквото, а след тях, става част от него? И накрая и то точно в дните на страстната седмица: 3. За морала - дали за тридесет сребърника или за един пост председател на НС, предателството си е предателство - и в живота, и в политиката."
Вместо да ниже "ред сълзи, ред сополи" във Фейса, Корнелия Нинова да седне с Асен Марков, който разбира от "реална политика и олигархични практики", за да спасят положението поне със Сарая.

Делян Пеевски отдавна са го изтървали като капия . "Дидо" давным давно и отвсякъде е "партия" с Бойко Борисов.

"Позитанци" да се постараят поне Ахмед Доган да не загубят като "обединен патриот" заради Председателството, "блажните агенции" и обществените поръчки за Сарая.

Това с публицистика на Разпети петък няма да стане. Асен Марков и Корнелия Нинова да видят с кого е "партия" Георги Гергов, закаран на крака от Здравко Димитров-Зико на "синьо уиски" и дебели пури в Банкя.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар