Зима

Зима
Пролет

29 април 2017 г.

Съботен бис (галерия)

Тази седмица преминава под знака на раздели, разводи - къде истински, къде отречени.

Мария Игнатова изнесла куфарите си от дома на Рачков. 


И нещо повече - щяла да разведе Енчо Керязов след 20-годишен брак. За двамата "Господари" това сигурно е 247 раздяла, а Мария кого ли не разведе. Всъщност - никого. Поне засега. Горкият Рачков, как пък той веднъж не разведе някоя мацка. Всъщност, двамата отрекоха с общо изявление тръгналите слухове. Да, не става ясно дали са заедно, но пък и те никога не са вадили личния си живот на показ.
Рачков и Мария са разделени за 247-ми път, ще се съберат ли за 248?

След Мария и Християн Гущеров, още една фолкпевица върви към раздяла. Емилия и нейният спътник Коко Динев също спят в различни легла. Двамата са близо 10 години заедно, имат две деца, и също като Мария и Рачков поне няколко пъти годишно са развеждани. Дали сега е така? Двамата въобще не са коментирали темата, всичко се основава на facebook статуси и на прословутите очевидци от близкото им обкръжение.
Коко и Емилия били разделени и те...

Раздяла удари и попмузиката. След две години заедно Павел и Михаела Филева скъсаха. Заговори се, че причината бил Павел, който имал слаб ангел и кръшнал с участничка в "Гласът на България". Трябва да признаем, че двамата досега не са давали повод за надвиснали облаци в личния им живот, но пък още в началото на тяхната връзка мнозина подложиха на съмнение дали въобще има любов. Новата на изпълнителя била неизвестна брюнетка, а дали е така? Скоро ще стане ясно.
Край на отношенията сложиха Павел и Михаела Филева

Мара Отварачката вече загърби тези проблеми и гребе с пълни шепи от живота без брачно окови. Завъртя се около милионерите Арабаджиеви и нищо чудно да се завърти скоро в леглото на някой с дебел портфейл. А дотогава го раздава фриволно по участия и видимо е "скъсала синджира". Някогашната елегантна и със скъпи тоалети Мария я няма. На нейно място е свободната Мария, която пее пред пийнали мъжаги и ревниви жени по сутиен. При положение, че в попфолка това вече е леко ретро и се приема с насмешка. Със сутиени излизат предимно незнайните девойки, които търсят своето място в бранша и се чудят как да привлекат внимание.

И докато двойките се разделят и баджанаците в шоубизнеса се увеличават, Елена Кучкова заживя с нов мъж. Плеймейтката изчезна от светския живот преди близо година. Когато за последен път се раздели с политика Любомир Ников, популярен като Бентлито. Според клюките, Кучкова е открила своята порода сред силния пол и в момента има ново гадже. И заради него се преместила в Пазарджик и се радвала на спокойния живот.

Кучкова се прибра в Пазарджик и е щастлива

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2017/04/29/syboten-bis-diliana-ne-si-padala-po-evtinite-svalki-a-po-skypite.339597,image6#photo
Кучкова се прибра в Пазарджик и е щастлива

Николета Лозанова пък трябваше да преглътне спомен от нейния абитуриентски бал. Плеймейтката реши да покаже рокля за абитуриентки и пусна кадър как тя стои на нейния силикон. Това провокира паметливи да припомнят времената от нейния бал, а тя едва ли иска да си спомня визията от тези години. Русата й коса изглежда като изгоряла с маша, а тенът "тип прегоряла печка" показва преразход на средства в солариума. Можете да видите Лозанова преди и сега, а вероятно всички ще се съгласите, че младостта в нейния случай губи по точки. Не че Ники Михайлов не я харесваше и като блондинка тогава, както и като брюнетка днес.
Николета рекламира абитуриентска рокля
А така изглежда на своя бал

Фолк певица лъсна в секс сайт! Как да не се заинтригуваш от подобна новина. Става въпрос за Николета, ама някаква друга, без фамилия. Като истинска фолкпевица. "Аз съм реална и супер палавка. Ако искаш да се срещнеш с мен, това ще ти струва 100 лева на час, трябва да поемеш и таксито ми до твоя терен" - това гласяла нейната обява. Видимо го е закъсала, защото тарифата е доста евтина, но явно само с микрофон не става. То всъщност ако бе добра певица едва ли щеше да залага на допълнителна работа. Но поне й носи удоволствие. Нещо, което не е успяла да достави на меломаните с песните си. Както се казва - не е първата, няма да е и последната.
Тази Николета пък заработвала в секс сайт

"Който се възбужда от силиконови цици и джуки е селяндур". Тази крилата фраза е на Жени Калканджиева, която удря като с мокър парцал. Защото показва, че в столицата ни е пълно със селяндури. Защото в нея е пълно с девойки, които са зарязали нивята, за да станат звезди. И силиконът е пътят, и истината и животът за тях. Към него се прибавят ботокс, филъри и други подобни козметични интервенции, които едва ли са най-подходящите за момичета, които нямат дори 25 години.

"Всичките тези момичета, които го правят, се превръщат в мумии. Ти не можеш да ги различиш, те са еднакви. Ужасно е!", отсече Жени. Така е, но пък за да се множат тези мумии като марокански скакалци, значи има търсене. Значи има селяндури. Още от Тошово време си знаем, че сме селска държава, ама трудно си го признаваме.

Сашка Васева продължава да шества в рубрика като "Свежи новини за вехти звезди". Нейното време отдавна отмина, но пък Дупнишката Мадона и на 50 не се отказва от медийно внимание. Този път тя прикова вниманието с чисто нови фасети, но явно е спестила някой лев, тъй като й седят като в една реклама за кучета и ченета. Красотата изисква жертви, но чак пък такива... Но все пак нека и ние се усмихнем на новата усмивка на Сашка. Макар че едва ли в този вид Ицо Хазарта бия я възпял отново за една "задна прашка".

Новата усмивка на Сашка Васева

Диляна Попова пък се изцепи, че не си падала по евтините свалки. Като се вгледаме в нейните връзки, поне известните на медиите - права е. Винаги си е падала по-скъпите свалки.

Тя призна, че комплименти като "много си красива" не вървели при нея. Трябвало креативност. Попова призова хората да бъдат по-толерантни, да обръщат повече внимание на връзката си, на партньора си и да се грижат за отношенията си.

"Това, което ми прави впечатление е, че сме станали като американците по някакъв начин. Ние сме общество на бързата консумация и това много лесно изхабява нещата". Ами вслушайте се в Диляна, все пак тя е в центъра на шоубизнеса, в който консумацията е на пиедестал.

Диляна Попова не обичала евтините свалки

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2017/04/29/syboten-bis-diliana-ne-si-padala-po-evtinite-svalki-a-po-skypite.339597,image11#photo
Диляна Попова не обичала евтините свалки
 А по-скъпите?

Бисът на седмицата е за Деси Цонева, която призна, че все още се чуди за сватба с гаджето си Георги Джамов. Защото баща й не го харесвал, а на всичкото отгоре бил любовник и на леля й. Май взе да става в стил "Софи Маринова"...
Деси Цонева се е сгодила за любовника на леля й

 
Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар