Лято

Лято

14 юни 2017 г.

Ледената кралица Таря Турунен на Summer Chaos 2017!

Феновете на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики

Таря Турунен и Kreator ще участват на Summer Chaos 2017! 

Фестивалът ще се състои на 31 юли /понеделник/ на стадион „Лазур“ в Бургас. Началото е от 15 часа, а продажбата на билети стартира днес – 14 юни. Билети можете да намерите в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Промоционална цена на билетите до края на юни: 70 лв.

Цена от първи юли до деня на фестивала: 80 лв.

Допълнително ще бъдат обявени още две банди, които ще се включат в Summer Chaos Festival 2017. А междувременно - следете за предстоящите HAPPY HOUR промоции относно продажбата на билети.

* * * * *

Ледената кралица на тежкия жанр със своя феноменален глас е отлично позната на меломаните по цял свят и няма нужда от представяне.

Гостуването на Таря Турунен в Бургас е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента, са през ноември 2017 г. в Южна Америка.

На 31 юли на стадион "Лазур" българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

* * * * *

Германците от Kreator се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди, а заедно със сънародниците си “Sodom” и “Destruction” оформят така наречените  "Три големи" имена на германския траш метъл.

Участието на Kreator на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата - „Gods of Violence“. 

Готик-индъстриъл ветераните Crematory носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и различно, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл” пространството, за да се отличи като безпогрешно разпознаваема.

През април 2016 г излезе последният албум на групата – „Monument“, част от който българските фенове ще чуят по време на Summer Chaos 2017.

В тазгодишното издание на фестивала предстои да се включат още две банди, които ще бъдат анонсирани в най-скоро време.

На сцената на фестивала в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види на живо някои от най-известните имена на световната музикална сцена – Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и още много груги. 


Предвид сериозните банди, който очакваме тази година, вярваме, че Summer Chaos 2017 отново ще затвърди позициите си на едно от най-добрите музикални събития това лято!


Няма коментари:

Публикуване на коментар