Лято

Лято

30 август 2017 г.

Ален Делон: Мирей Дарк беше жената на моя живот

"Бяхме толкова щастливи заедно и щастливи от всичко…"
 
Няколко часа след смъртта на Мирей Дарк, актьорът Ален Делон даде интервю на журналистката от “Пари мач” Валери Трирвайльор. Избрани откъси от него публикува списанието в сайта си.

“Казвам си, че тя вече не страда. Беше мъченичество това страдание. Тези, които страдат, са онези, които остават. Това ми причинява такава болка! Тя толкова заслужаваше да живее…”

Гласът му е едва доловим. Задушава се от риданията. В този миг Ален Делон е един разбит човек. От 24 часа той знае, че Мирей Дарк, неговата Мирей, вече я няма. От месеци се е страхувал от този момент. От седмици се е опитвал да се подготви за едно от най-лошите изпитания в живота си.

“Преди 35 г. Роми; а сега Мирей. После Симон. Това е прекалено много.”

“Тя беше жената на моя живот. Бяхме толкова щастливи заедно и щастливи от всичко… Имахме всичко и тя беше всичко за мен. Бяхме щастливи, че и двамата сме актьори и играем заедно, но ако бяхме фризьори, щяхме да познаем същото щастие, стига да сме заедно. Тя беше моята половинка. Не си поставяхме въпроси, допълвахме се.”

“Днес предпочитам да бъда на моята възраст, а не на 40 години. Няма да имам много години живот без нея, немного години, за да страдам. Тя поне вече не страда. Тя почива. Без нея и аз мога да си тръгна.”

Една двойка, две звезди, 1977 г.

 
"Пари мач", превод: Glasove.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар