Зима

Зима
Пролет

3 септември 2017 г.

Приятели с екстри - правилата...

Какво е допустимо и какво не в тези отношения, за да няма усложнения

Понятието "приятели с екстри" стана доста модерно и удобно напоследък. 


Във времена, в които хората все по-трудно се ангажират със сериозни връзки и бракове, идеята да си имаш някой за секс без ангажимент, е особено привлекателна за мъжете. В това няма нищо лошо, ако нещата са ясни и за двете страни и не води до объркани умове и разбити сърца.
 

Как да се справите с подобни отношения по правилния начин:

Не създавайте погрешни очаквания


Това е основно правило на подобен тип взаимоотношения! Бъдете честни и не подвеждайте другия човек с очаквания за романтична връзка. Тъй като сексът все пак води до някаква интимност е много лесно за жените да се подхлъзнат и да започнат да си правят някакви планове.

Дръжте личния си живот настрани

Ако имате приятелски отношения с човека, с когото правите секс от време на време, е много лесно без особено мислене да го представите на приятели и да го въведете във вашия социален кръг. Това обаче е тотална грешка, тъй като подава погрешни сигнали. Представяйки я в своя кръг, тя веднага ще реши, че имате по-сериозни намерения към нея.
 

Освен това избягвайте да разказвате лични преживявания или за миналото си с други жени, защото така отново разкривате себе си и сякаш я подканвате да стане част от живота ви, опознавайки ви в детайли.

Без срещи

Ако отношенията ви са в стил „секс без ангажименти", забравете за излизане по кафета, кино, ресторанти. По този начин обикновено действат мъжете, които свалят една жена за повече от еднократен секс.

Безопасността на първо място

Винаги практикувайте безопасен секс. Вие не сте ексклузивни, така че нямате идея с кого тя си ляга.

Всичко е временно


Не свиквайте и не ставайте зависими от него/нея по никакъв начин, Вашата уговорка е временно явление и в даден момент ще стигне до своя край.

Отдръпнете се, ако развивате чувства

Идеята на този тип връзка е забавление без усложнения. Това автоматично изключва чувства. Нещата ще се объркат и ще се създаде напрежение, ако единият започне да иска нещо повече и да налага някакви изисквания над другия.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар