Зима

Зима
Пролет

15 октомври 2017 г.

Капка Георгиева: Някой е качил на ските Валери Симеонов и Антон Тодоров

"Нищо не е мръднало в нашата държава от години. Правят се политически гафове, но това не води до оставки на управляващите."


"Някой е подвел Валери Симеонов и Антон Тодоров, за да си позволят да заплашват журналист в ефир."


Това мнение изрази Капка Георгиева по Нова телевизия.

„Както казваше навремето Валери, някой го е качил на ските, намазал му е ските. Лайтмотивът в изказванията и на двамата беше, че имат достатъчно власт, за да могат да сменят един журналист. Ако бяха в друго студио, пак щяха да постъпят така”, заяви бившата съпруга на Волен Сидеров. Тя каза, че този, който ги е подвел, е имал пълното им доверие.
 
"Нищо не е мръднало в нашата държава от години. Правят се политически гафове, но това не води до оставки на управляващите. Дори представителят на АЛДЕ, който беше на посещение у нас заяви, че не е добре България да поеме европейското председателство с управление, в което участват крайни националисти, но и това не промени нищо", допълни Георгиева.

Журналистката определи поведението на вицепремиера Валери Симеонов като обидно и заяви, че това не трябва да е на нивото на един политик. Според нея от демократичните промени насам не е имало такова поведение на политик към журналист.

„Някой ги е подвел. Намекнал им е, че на журналиста му остава малко време в телевизията. Ще се сетят кой ги е подвел. Невъзможно е иначе двама души от различни партии да реагират еднакво”, допълни Капка Георгиева. 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар