Зима

Зима
Пролет

4 октомври 2017 г.

Да съберем помощи за дъщерята на Борисов и мъжа на Нинова!

Наясно сме, че българските политици са скромни хора, честни, неподкупни и принципни, но днес вече сме все по-уверени в това от всякога.
 
Защото по едно и също време и лидерът на управляващите, и лидерът на опозицията се оплакаха от тежката финансова ситуация в семействата си, породена разбира се, от тяхната /на лидерите/ принципност.

Първа даде тон Корнелия Нинова, председател на БСП. В телевизионна изява тя обясни, че съпругът и наистина работи в "Лукойл”, но никога не е спонсорирал нейна кампания или кампания на партията. Нещо повече, половинката на Нинова бил обикновен ръководител на група "Контрол и метрология” във фирмата, а заплатата му е по-малка дори от тази на един обикновен депутат.

Е, това вече ни трогна сериозно. Бива ли така, съпруг на лидера на опозицията, а пък по-беден от прост депутат. На това му се вика народен човек!

Но разбира се, лидерът на ГЕРБ няма как да бъде надминат по какъвто и да е начин и минути по-късно, на пресконференция в Евксиноград той разказа как семейството му страда жестоко, само и само да не бъде заподозрян в шуробаджанащина.

Стана ясно, че дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за да не бъде злепоставено името му.  "Стои момичето, плаче и казва: "Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”, разясни премиерът нерадостната съдба на щерката си.

Този факт пък съвсем наистина ни разтърси из основи. Как да не ожалиш Борисов, който по думите му свалил безработицата почти до нула, вдигнал заплатите до космически, а пък не смее едната щерка да уреди на работа, да усети и тя безпределните блага на българската икономика.

Е, как да не възкликне човек: Дай Боже на всеки народ, такива скромни политици!




 Пламен Иванов, Banker.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар