Зима

Зима
Пролет

12 октомври 2017 г.

Пет големи модни грешки

Модата е нещото, с което можем да изглеждаме съвършено и с което, за съжаление, е най-лесно да сбъркаме.

Една грешна чанта, един неподходящ чифт обувки и сме загазили. 


Освен нещата, зависещи от нашия личен избор, съществуват много грешки, които допускаме неволно. Кои са те и как да ги спрем?

Вижте сами:

1. Харчим всичките си пари за последните тенденции

Да, всичко ново, което видим на модния подиум з-а-д-ъ-л-ж-и-т-е-л-н-о трябва да присъства и в нашия гардероб. Съответно без да мислим даваме всичките си пари за страхотно палто, рокля, чанта, обувки... Горчивата истина е, че вероятно някои от тези неща ще сложим само веднъж и след това ще заемат място в гардероба ни. Мислете добре дали си заслужава инвестицията и дали е практичен изборът ни.

2. Носим каквото носят приятелите ни

Факт е, че се влияем много от обкръжението си и е истина твърдението, че с какъвто се събереш – такъв ставаш. Дали обаче блузата, която стои супер на приятелката ни е правилният избор за нас? Избирайте дрехите си така, че да отиват на фигурата, цветът на косата и кожата ни.

3. Носим нещо само защото родителите ни не искат да ни виждат с него

Бунтът е нещо много характерно за тийнейджърите. Когато сложим рокля, само защото нашите са казали, че не трябва да я носим или не им харесва, вероятно е да не правим и на себе си услуга. Носете неща, защото ви отиват и харесват, не просто за да направите напук на някого.

4. Купувате дрехи, които не ви стават, защото ви притеснява размерът

Трябва да сме напълно наясно с едно – размерите при различните изделия и марки са съвсем различни. Както една блуза в един магазин може да ви става в размер S, така друга, на друго място, ще бъде размер М. Кройката определя размера, не обратното.

5. Носиш това, което гаджето смята, че е секси
Кому е нужно това робуване на околните? Носете това, което на ВАС ви харесва, не това, което на някой друг. Защо да слагаме къса рокля, която ни е неудобна, само за да угодим на някого. Хората трябва да ви харесват заради самите вие, не заради представата, която имат за вас.



Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар