Зима

Зима
Пролет

27 декември 2017 г.

Три начина как да го накараш да мисли за теб

Дистанцията не винаги може да накара мъжът, с който се виждаш да мисли за теб, защото той търси нещо специално, което ще го накара да се връща отново при теб както в ежедневието, така и в мислите си.

1. Бъдете неговият пристан

Повечето мъже се вълнуват силно от професията си и целта, която гонят. Това е чудесно, но може да бъде свързано с много стрес и напрежение.

Те имат нужда от жена, която ги кара да се чувстват уютно. Мъжете харесват спокойствието и връзката, която имат с една жена.

Ако създадете атмосфера, където той да се чувства комфортно, мъжът ще има нужда от времето с вас, за да се почувства готов за предизвикателствата на следващия ден.

2. Фокусирайте се върху връзката, а не обвързването

Ако бързате да направите връзката по-задълбочена, ще пропуснете да поработите върху отношенията, които я крепят.

Някои мъже се плашат от женския стремеж връзката да бъде „сериозна“, както и от многото изисквания на нежния пол още преди да познават добре жената.

3. Вярвайте му

Това е най-големият дар, който мъжете получават в една връзка и тъй като рядко се срещат жени, които са способни на доверие, те биха оценили високо вашето.

Давайки му възможност да излиза и да се чувства свободен вие ще се превърнете в жената мечта, която той винаги е искал.

Но доверието има граници – ако ви се е случвало да чувате лъжи и да бъдете предавана, помислете дали връзката си заслужава и не превръщайте доверието в наивност.



 

Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар