Зима

Зима
Пролет

17 януари 2018 г.

Убийте белия мъж

Белият мъж няма малцинствена група, към която да се пришие и която да го защитава. За него няма Истанбулска конвенция.
 
Вчера прочетох едно интервю на Ален Делон.

В него той заяви, че ще си отиде от този свят без да му е мъчно за него. 

Сигурен съм, че много хора споделят мнението му, че светът се е превърнал в едно отвратително място. Място, където мнозинството е под диктата на малцинството, място на крайни противоположности, където можеш да имаш 13-годишна съпруга, но не можеш да си избереш пол. Място, където религиозната свобода е преминала етапа на религиозната свободия и се е превърнала в религиозен диктат. Място, където можеш да бъдеш низвергнат от обществото, защото си изнасилил колежка с поглед преди 15 години или, не дай си боже, си атеист и не принадлежиш към никой от стандартните или нестандартните култове, наречени религии.
 

Питали ли сте се обаче, кой е коренът на всяко зло? Универсалното зло и боксовата круша на всички? Ще ви кажа кое е това зло - белият хетеросексуален мъж. Той е виновен за всички несправедливости и злини в нашия свят. Подозирам, че е виновен и за природните бедствия (ХААРП конспираторите ще ме разберат).
 

Белият хетеросексуален мъж е сексист, защото не е жена!
 

Белият хетеросексуален мъж е расист, защото не е черен!
 

Белият хетеросексуален мъж е хомофоб, защото не е обратен!

Белият мъж няма малцинствена група, към която да се пришие и която да го защитава. За него няма Истанбулска конвенция. Не може да се оплаче, че жена му го е изнасилила, унижила или пребила. Неговата дума не тежи толкова, колкото тази на една жена, нито в съда, нито в обществото. Той е роден като по-силен пол и затова социумът се е погрижил да го направи по-слабия пол чрез законодателство. 


Белият мъж не може да се оплаче, че е дискриминиран от работодател заради цвета на кожата си. Не може да се оплаче от полицейски произвол на база на малцинствения си произход. Не може да се оплаче, че взима по-ниска заплата, защото е обратен. 

Нима има по-удобна мишена, на която всякакви крайни малцинства да си тренират точността? Нима има по-голям злодей от този, който ви е дал електричеството, компютрите и социалните мрежи, където се организирате против него?
 

Този, който ви даде противозачатъчните хапчета, та сега можете да се разпорите с някой огромен чернокож, докато мъжът ви гледа. 
Този, който, за да ви се извини, че се е родил мъж, в Скандинавия вече пикае клекнал, за да е солидарен и политкоректен. Този, който реши, че жените трябва да имат задължителна равнопоставена квота в парламенти, компании и организации, само защото са жени, а не заради образование, компетенции, опит, експертизи и прочие. 

Ето, този отвратителен бял доминант, подтисник, расист, хомофоб и сексист трябва да бъде сравнен със земята. Битката продължава вече няколко десетилетия, но последното беше особено успешно в т.н. Западен Свят. Последните два успеха са на изпълнителя The Weeknd срещу H&M и на актрисата Мишел Уилямс срещу Марк Уолбърг. Разбира се, и при двете отсъстват логиката, разума и обективните факти, но това са дреболии на фона на каузата.
 

Призовавам българските граждани да протестират и да подкрепят Инстанбулската конвенция. Тя ще даде поредното силно оръжие в ръцете на жените. Когато една съпруга прави секс с мъжа си, но след месец реши, че не е било секс, а изнасилване, спокойно може да му съсипе живота като го обвини и му създаде досие. Разбира се, доказателства и свидетели не са нужни, защото по презумпция женската дума е достатъчна, за да обори мъжката. Общо взето животът на една жена се равнява на живота на двама мъже. Не е случайно, че при всяка трагедия с жертви или ранени, задължително присъства обявлението дали сред пострадалите има жени и деца (мъжете кучета ги яли).
 

И за финал ще ви задам една гатанка. Можете ли да познаете, коя група хора убедително води в класацията по самоубийства в световен мащаб? Точно така, познахте.



Цветомир Димитров, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар